Otkrivena dva nova modela tenisica Louis Vuitton

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OTPRILIKE mjesec dana nakon što je Tyler, The Creator otkrio da surađuje s Louis Vuittonom, isplivale su službene slike njegove verzije tenisica LV Trainer. Tyler, The Creator je sudjelovao u izradi nekoliko modela, a na svima su njegove ideje stopljene s monogramima i motivima luksuzne modne kuće.

LV monogrami vidljivi na cijelim tenisicama

Prve će tenisice biti dostupne u čokoladno smeđoj i bijeloj boji, a na cijelom gornjištu utisnuti su LV monogrami u različitim bojama, tako da ovaj model nipošto nije minimalistički. Vidljivi su deblji potplati i široke vezice.

Drugim tenisicama dominira zelena boja s ružičastim detaljima, a vezice su žute. Cijelom površinom gornjišta je također otisnut prepoznatljiv LV monogram, no u nešto tamnijoj zelenoj boji, za razliku od šarenila prvog modela.

"Jako lijepo, ali vjerojatno su nevjerojatno skupe", "Zanima me koliko koštaju" neki su od komentara na Instagramu.

Pročitajte više