Ova četkica za zube može očistiti sve zube za 10 sekundi. Košta 80 eura

Foto: y-brush.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVAKE godine u siječnju brojne tvrtke okupe se u Las Vegasu na sajmu poznatom kao CES gdje potom predstavljaju razne nove proizvoda i tehnologije u industriji potrošačke elektronike, ali i inovativne koncepte. Nije nužno da sve što bude predstavljeno na CES-u završi u trgovinama, ali nešto ipak dođe i do polica istih. 

O nekim proizvodima s ovogodišnjeg CES-a smo već pisali, poput Samsungovog prvog transparentnog MicroLED zaslona, LG-ovog prvog bežičnog prozirnog OLED televizora, džepnog AI asistenta, L'Orealovog inovativnog sušila za kosu itd.

Sada se posvećujemo inovativnoj četkici za zube imena Y-Brush. Ova četkica za zube kao što joj ime sugerira ima oblik slova Y i marka tvrdi da može oprati sve vaše zube u samo 10, odnosno 20 sekundi - ovisno o modelu i načinu rada. 

Četkica se stavi u usta, zagrize i potom se pritisne gumb - i to je to. Četkica je dostupna i za djecu i za odrasle, a ova potonja može imati jedan način rada ili njih četiri. Ova s jednim načinom rada ima jedan način vibracije za čišćenje koji traje 10 sekundi i onaj neograničen. Ona je i nešto povoljnija te košta 80 eura.

Y-Brush, 80 eura

Četkica s četiri načina vibracije ima opcije od: 15 sekundi (blago), 10 sekundi (normalno), 5 sekundi (intenzivno) i neograničeno. Dakle s njom možete u 10 sekundi očetkati i gornje i donje zube ako koristite intenzivan način rada, a 20 sekundi ako koristite normalan. Marka tvrdi da četkica istodobno pere sve zube i prilagođava se osjetljivosti zubnog mesa.

Ova četkica prvi put se pojavila na CES-u još 2017. godine, a svake godine se proizvod vraća s novim varijacijama. Posljednji modeli ove četkice dostupni su za kupnju, a mogu se naći i na službenoj stranici i na Amazonu. Na Amazonu se mogu pronaći i recenzije - neki su jako zadovoljni, drugi nisu toliko. Prenijeli smo ih par.   

Y-Brush, 129.99 eura

"Radi kako je i opisano"

"Radi kako je i opisano. Dobro obavlja posao. Stvarno morate slijediti upute i dati si neko vrijeme da se naviknete", napisala je jedna osoba. 

"Ovo je izvrsna četkica za nekoga poput mene tko mrzi četkanje. Definitivno osjećam da su mi zubi jednako čisti kao i kada pune dvije minute koristim svoju Oral-B iO četkicu. Ipak bih volio da je USB C", dodala je druga osoba. 

"Kada sam vidio uređaj koji može četkati gornju i donju čeljust za 10 sekundi po čeljusti, bio sam zaintrigiran. Proizvod je svakako zanimljiv. Radi li jednako dobro kao električna četkica za zube? Ne za mene, jer radi samo odozgo prema dolje - ništa što se zaglavilo blizu ruba desni nije uklonjeno. Pokušavao sam ga koristiti mjesec dana kao dodatak svom režimu četkanja, ali na kraju sam odustao", napisala je treća osoba. 

Pročitajte više