Ova plava nijansa će prema američkom proizvođaču boja biti u trendu 2024.

Foto: benjaminmoore.com/sinsay.com/hm.com/bonami.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMERIČKI proizvođač boja Benjamin Moore svake godine izbaci paletu boja i jednu glavnu boju koje će, po njemu, obilježiti narednu godinu u uređenju interijera.

Zagonetna ljubičasto plava boja

Za 2024. godinu Benjamin Moore odabrao je nijanse za koje su inspiracija bila putovanja. "Paleta Benjamin Moore Color Trends 2024 inspirirana je nijansama doživljenima na putovanjima i trenucima koji nadilaze rutinu. U bliskim ili dalekim avanturama potičemo prikupljanje dirljivih trenutaka u boji sa žarom i osobnošću koji su neočekivani i bezgranično čarobni", objašnjavaju iz Benjamin Moorea. 

U toj paleti nalaze se sljedeće boje: White Dove, Pristine, Topaz, Teacup Rose, Honeybee, Regent Green, Antique Pewter, Blue Nova, Polar Sky i Hazy Lilac. Za glavnu boju 2024. godine odabrali su nijansu Blue Nova. 

Radi se o zagonetnoj, ljubičasto plavoj boji, koja će prema njima biti trendovska, glavna nijansa za nadolazeću godinu. Blue Nova nadahnuta je novom zvijezdom koja se formira na nebu i nadahnjuje potragu za avanturom.

Ova boja, iako je intrigantna, djeluje umirujuće i mogla bi se lijepo uklopiti u interijere kao boja na istaknutom zidu, na komadima namještaja ili kao boja kuhinjskih ormarića. No ako je želite unijeti u dom, ali ne želite da bude glavna boja, možete to učiniti s tekstilom ili nekim manjim dekorativnim dodacima. 

Pregledali smo trgovine i pokušali pronaći komade za dom u toj ili sličnoj nijansi ako želite biti u korak s trendovima. Izdvojili smo ih niže. 

Pročitajte više