Ova tava viralna je na društvenim mrežama. Neki pišu da je najbolja koju su koristili

Screenshot/Foto: TikTok/Instagram/royaldesign.com/nordstrom.com/selfridges.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO niste čuli za marku Our Place, vjerojatno ste u manjini. Ili naprosto niste toliko aktivni na društvenim mrežama poput Instagrama i TikToka, gdje je ova marka stekla golemu popularnost posljednjih godinu dana. Njihova tava Always Pan posebno se ističe, a nedavno su izbacili novu, poboljšanu verziju. 

Tava se može pohvaliti lijepim izgledom i prekrasnom paletom boja u kojima dolazi. To i jest jedan od razloga njezine popularnosti, ali kultni favorit postala je zato što je svestrana. Kako i sama marka kaže, ova tava mijenja sve tave koje imate u kuhinji. 

@ourplace 12.5-inch diameter ‼️ 4-quart capacity 🥵 same amazing toxin-free nonstick 🥰 this #alwayspan is the the newest and biggest addition to the #ourplace fam (and it’s ready to feed your fam, too 🌞) #cooking #cookware #cookingformyfamily ♬ original sound - Our Place

Višefunkcionalna je 

Tako se u njoj, između ostalog, može kuhati, pirjati, pržiti, sotirati i kuhati na pari. Osim toga, može direktno s ploče za kuhanje na stol jer je lijepa i neće nagrditi izgled stola. Uz to, može se i spremiti u hladnjak s ostacima hrane. Nova verzija Always Pan 2.0. može i u pećnicu. 

@hunkerhome Our Place just released the Always Pan 2.0! Here’s a review of the new version. #ourplace #ourplacepan #alwayspan #ourplacealwayspan #ourplacepanreview #alwayspanreview @ourplace ♬ original sound - Tik Toker
@cnnunderscored Replying to @cnnunderscored What pan should we test next? Link in bio to shop the @Our Place Always Pan! #alwayspan #nonstickpan #cookware #nonstickcookware #kitchenware #commissionearned ♬ The Spins X The Other Side x Kids - darcy stokes

Tava je dizajnirana s neljepljivim premazom koji ne sadrži PFOA, PTFE, PFA, kadmij, olovo, nanočestice i otrovne metale, prema tvrtki. Always Pan je kompatibilna sa svim pločama za kuhanje - čak i indukcijskim. Postoje i dodaci za nju koji se mogu posebno kupiti, a može se kupiti i u setu s drvenom lopaticom i cjedilom. 

Na internetu se može pronaći mnoštvo recenzija

Osim na društvenim mrežama, recenzije ove tave mogu se naći i na Amazonu. Pregledali smo što ljudi pišu za novu verziju Always Pan 2.0. i prenijeli nekoliko recenzija ispod. 

"Ovo je najskuplja tava koju sam kupila i od tada je koristim svaki dan. Mnogo je stvari koje volim kod ove tave", napisala je jedna osoba. "Daje sofisticirani izgled mojoj kuhinji", dodala je. Osvrnula se i na performanse pa tako kaže da osigurava postojano, ravnomjerno zagrijavanje. "S lakoćom prelazi s jednog kuharskog zadatka na drugi i prilagođava se različitim potrebama kuhanja." Također je dodala da se lako čisti. 

"Nedavno sam nadogradio svoj kuhinjski arsenal s Our Place Always Panom i moram reći da je to potpuno promijenilo moje kulinarsko iskustvo. Ova svestrana tava nadmašila je moja očekivanja i dizajnom i funkcionalnošću", dodala je druga osoba. 

Jedna osoba je u svojoj recenziji istaknula da je ovo najbolja tava koju je ikad koristila. Dodala je da izgleda lijepo i da ima sve što treba, misleći na poklopac i drvenu lopaticu. Navela je i da je lagana pa se lako pere i čisti. Također, kaže da joj se hrana prilikom kuhanja ne lijepi za dno niti se drška pregrijava. 

Bacili smo oko i na negativne recenzije iako nam se čini da onih pozitivnih ima više. Prenosimo i neke od njih. 

"Ovo je jedini lonac ili tava s kojim moja indukcijska ploča za kuhanje ima 'problem'. Sada s ovom posudom koristim štitnik za indukcijsku ploču za kuhanje i onda radi, ali po meni to ne bi trebalo biti tako. Inače tava je ok", objasnila je jedna osoba čime je nezadovoljna. 

"Tava je prekrasna, ali kada je stigla, shvatila sam da je ručka predebela i prevelika za moje ruke", napisala je druga osoba. 

"Sviđa mi se veličina i estetika tave, ali čini se da je jeftino napravljena. Kupili smo veliku verziju, koja nije došla s košarom za kuhanje na pari. Preferiram GreenPan", dodala je treća. 

Ovu tavu možete pronaći u online trgovinama poput njemačkog Amazona, Royal Designa, Nordstroma i Selfridgesa. Cijena se kreće od oko 120 eura naviše, ovisno o trgovini, ali i veličini te kupujete li originalnu verziju ili 2.0. Cijena ovisi i o tome dolazi li tava u setu ili samo s lopaticom. 

Our Place Always Pan, originalna, set s lopaticom i cjedilom, Royal Design, 168 eura
Our Place Always Pan 2.0., set, Nordstrom, 146.33 eura
Mini Our Place Always Pan 2.0, Selfridges, 123.14 eura

Our Place osnovali su supružnici

Our Place osnovali su supružnici Shiza Shahid i njezin suprug Amir Tehrani 2019. godine. Ovaj američki brend posuđa specijalizirao se za višenamjensko posuđe jako lijepog izgleda koji mnogi hvale zbog njegove multifunkcionalnosti.

Pročitajte više