Ovaj kovčeg sa svijećama košta 3000 eura. Ljudi pišu: "Treba nam 60% popusta"

Foto: Instagram/diptyqueparis.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BREND Diptyque Paris je povodom svoje 60. obljetnice izbacio kovčeg koji sadrži 50 njegovih najboljih svijeća. Cijena kovčega je oko 3100 eura i može se kupiti u samo odabranim Diptyque trgovinama. No svijeće iz obljetničke kolekcije se mogu kupiti i pojedinačno, a jedna košta 58 eura (437.01 kn).

"Kako bismo proslavili 60. rođendan svojih amblematskih svijeća, Diptyque je okupio, prvi put u povijesti, 49 nijansi našeg herbarija mirisa u kutiji ograničenog izdanja. Ova ekskluzivna skladba, proizvedena u samo 13 primjeraka, briljantno sažima šest desetljeća kreativnosti i odvažnosti", napisao je brend u opisu Instagram videa u kojem predstavlja novitet.

"Treba nam 60% popusta", "Zašto 13 primjeraka, to je tako loš broj. Zašto ne 60 u skladu sa 60. obljetnicom?", "Wow, prekrasno je", "To mi treba", "Najbolje svijeće", "Da su adventski kalendar i kofer imali dijete, ovako bi izgledao", "Kutija iz snova", "Želim", samo su neki od komentara ispod objave.

Kao što smo i napisali, kovčezi su dostupni u ograničenom izdanju u pojedinim Diptyque trgovinama diljem svijeta, a svijeće se mogu kupiti pojedinačno i u trgovinama i online. Kompletnu obljetničku ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više