Ovako će navodno izgledati Samsung Galaxy Watch 7 Ultra

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SLJEDEĆA generacija Samsungovog Galaxy Watcha 7 Ultra procurila je zahvaljujući novim renderima koje su objavili OnLeaks i Smartprix. Ovaj model je nastavak Classic serije, izrađene od metala. Prema dostupnim slikama, novi model Samsung sata prilično podsjeća na Appleov Watch Ultra, s kvadratnim kućištem i dodatnim gumbom.

U ožujku su se pojavile glasine da će Samsung novu generaciju svojih pametnih satova opremiti kvadratnim kućištima. Iako renderi pokazuju kvadratno kućište, brojčanik ipak ostaje okrugao. Oko ekrana je izdignuti okvir, no nije jasno ima li rotacijske funkcije. Prema slikama, Watch 7 Ultra izgleda vrlo robusno.

Stižu nove funkcije?

Kako navodi The Verge, novi sat će uključivati dodatne funkcionalnosti, kao što su treći gumb sličan akcijskom gumbu na satu Apple Watch Ultra, novi niz senzora za zdravlje, veći zvučnici te dodatni otvori koji bi mogli biti mikrofoni za poboljšanje jasnoće zvuka tijekom razgovora.

Iako nije službeno potvrđeno, nagađa se da bi se Samsungov sljedeći događaj, Unpacked, mogao održati 10. lipnja u Parizu, gdje bi trebali biti otkriveni detalji o novim satovima, mobilnim telefonima šeste generacije i novom Galaxy prstenu.

Pročitajte više