Ove kuće u Zagrebu koštaju više od milijun eura. Evo kako izgledaju

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NE ZNAMO za vas, ali mi volimo gledati lijepe interijere kuća ili stanova. Posebno su nam zanimljive luksuzne i skupocjene nekretnine te nas zanima kako izgledaju iznutra i u kojem su stilu uređene. Upravo s tom mišlju pretražili smo Index Oglase i izdvojili nekoliko kuća koje se nalaze u Zagrebu i bližoj okolici, a čija je cijena viša od milijun eura. Pogledajte koje smo izdvojili i kako izgledaju. 

Jarun 

Cijena: 1.650.000 € ~ 12.431.925 kn

U zagrebačkom naselju Jarun smjestila se ova samostojeća kuća koja ima 395 kvadrata stambene površine. Kuća je novija, iz 2017. godine. Ima unutarnji bazen, a nalazi se nadomak Jarunskog jezera. 

Kuća se prostire na četiri etaže koje povezuju unutarnje stubište i lift. U podrumu je konoba, a ostale tri etaže su koncipirane kao stan s dnevnim boravkom i izlazom na terasu na zadnjoj, trećoj etaži. Kuća ima zimski vrt, terase s pogledom prema Jarunu. 

Oglas možete vidjeti ovdje


Medveščak

Cijena: 1.350.000 € ~ 10.171.575 kn

Luksuzno uređena kuća u nizu s dva stana i vrtom nalazi se u naselju Medveščak. U oglasu je istaknuto da se nalazi u neposrednoj blizini svih sadržaja potrebnih za kvalitetan život. Kuća, stambene površine od 237 kvadrata, sastoji se od dva odvojena etažirana stana sa zasebnim ulazima. 

Također, u oglasu je navedeno da su oba stana potpuno renovirana. Veći stan, od 190.47 kvadrata, prostire se na četiri etaže povezane unutarnjim stubištem. U podrumu je otvoreni prostor koji se može urediti po želji. U prizemlju su hodnik i radna soba, na prvom katu dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom te izlazom na terasu i vrt. 

Na drugom katu su hodnik, glavna soba s kupaonicom i izlazom na terasu te prostrane dječje sobe s kupaonicom i također izlazom na terasu. 

Manji, jednosobni stan nalazi se u prizemlju i ima 33.38 kvadrata. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice i prostora u kojem se nalaze dnevni boravak i kuhinja. U oglasu ističu da se može organizirati dio koji bi se koristio kao spavaći. 

Oglas možete vidjeti ovdje


Pantovčak

Cijena: 1.180.000 € ~ 8.890.710 kn

Obiteljska kuća u Ulici Pantovčak stambene je površine +180 kvadrata, a površina parcele je 448 kvadrata. U oglasu je naglašeno da je građena prema projektu arhitekta Stjepana Planića. Kuća se sastoji od četiri poluetaže na kojima su raspoređene tri spavaće sobe, radna soba, dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, dvije terase, toalet, ostava i vrt od 400 kvadrata. 

Grijanje je centralno etažno plinsko, a stolarija drvena. Kuća ima dva parkirna mjesta u dvorištu, a nalazi se 500 metara od Britanskog trga i u blizini svih sadržaja. 

Oglas možete vidjeti ovdje


Gajnice

Cijena: 1.500.000 € ~ 11.301.750 kn

U zagrebačkom naselju Gajnice smjestila se ova samostojeća kuća. Nalazi se u Ulici Lisičina te se sa zemljišta pruža otvoreni pogled na grad. Ukupna površina zemljišta je 6486 kvadrata, a veći dio je u stambenoj zoni. Dio zemljišta je u zelenoj zoni. 

Na zemljištu se nalazi kuća površine 262 kvadrata i pomoćne zgrade. Kuća je izvedena kao jedan stan s kuhinjom, šest soba, dvije kupaonice, jednim WC-om, balkonom, terasom i natkrivenom terasom te spremištem. Tavan površine 84 kvadrata pruža mogućnosti za dodatne prostorije ili odvojeni stan. 

Oglas možete vidjeti ovdje


Šestine

Cijena: 1.100.000 € ~ 8.287.950 kn

U Šestinama, u naselju Dedići, prodaje se obiteljska vila površine 407.16 kvadrata. Izgrađena je 1998. godine na parceli od 1419 kvadrata. Kuća je razvedena u tri etaže koje su povezane unutarnjim stubištem. 

U prizemlju je ulazni prostor, dnevni boravak s kaminom, blagovaonicom i kuhinjom otvorenog tlocrta s izlazom na dvije terase i vrt. Tu je još i glavna spavaća soba s garderobom, kupaonicom i izlazom na terasu, zatim gostinjski WC i ostava. U potkrovlju se nalaze dvije spavaće sobe s garderobom, dnevni boravak i kupaonica. 

U podrumu je prostor saune s tuš kabinom i WC-om, dvije velike sobe s WC-om, obje s posebnim ulazom. Okućnica kuće je uređena i hortikularno osmišljena, a u oglasu je istaknuto da postoji mogućnost izgradnje još jednog stambenog objekata ili bazena. Kuća ima i garažu za dva vozila i dva vanjska parkirna mjesta. 

Oglas možete vidjeti ovdje


Gračani

Cijena: 1.800.000 € ~ 13.562.100 kn

U Gračanima, na Majcenovom putu, prodaje se kuća površine 712 kvadrata novije gradnje, iz 2000. godine, s prostranom okućnicom od 3091 kvadrata. Nalazi se u uvučenoj, mirnoj ulici. Kuća je razvedena na četiri etaže u sklopu kojih se nalaze četiri stana, svaki po 150 kvadrata. 

Stanovi imaju po tri sobe, kupaonicu, WC, kuhinju i ostavu dok stan u potkrovlju ima četiri sobe, kupaonicu i kuhinju. U oglasu je navedeno da postoji opcija etažiranja u četiri zasebne stambene jedinice. 

U oglasu ističu da je okućnica uređena i održavana, a prilaz ispred kuće popločen. Kuća ima dvije garaže i mogućnost parkiranja više vozila u dvorištu. U sklopu parcele se nalaze alatnica i mala drvena kućica/vikendica.

Oglas možete vidjeti ovdje


Tuškanac

Cijena: 2.700.000 € ~ 20.343.150 kn

Ova obiteljska vila najskuplja je kuća koju smo do sada izdvojili. Nalazi se na Tuškancu,  stambena površina joj je 500 kvadrata, a smještena je na zemljištu od 650 kvadrata. Građena je 2008. godine i okružena brojnim rezidencijama. 

Vila je u potpunosti klimatizirana i ima smart home sustav. U oglasu je naglašeno da je interijer pažljivo i pomno biran do najsitnijeg detalja te pruža dozu luksuza i elegancije. Kameni podovi od travertina dodaju elegantan i luksuzan izgled prostorima.

Vila se sastoji od suterena u kojem su soba za vešeraj, bazen, teretana i kupaonica. U prizemlju su radna soba s toaletom, soba s garderobom i kupaonicom, dvije dječje sobe i kupaonica. Na prvom katu su boravak s kuhinjom i blagovaonicom, ostava, WC i velika sjeverna terasa. Na drugom katu su glavna spavaća soba, kupaonica i garderoba. 

Oglas možete vidjeti ovdje


Tuškanac

Cijena: 1.750.000 € ~ 13.185.375 kn

Izdvajamo još jednu kuću na Tuškancu, nešto povoljniju od prethodne. Ova kuća se proteže duž Dubravkinog puta, poznatog po svojoj prirodnoj ljepoti i povijesti. Kuća ima 240 kvadrata stambene površine.

Sastoji se od četiri prostrane spavaće sobe, dnevne sobe i dvije kupaonice te ima dodatnu uredsku zgradu od 110 kvadrata. Kuća je okružena zelenilom i šumom. Također, ima i vlastit vrt. U oglasu je istaknuto da je nakon nedavnih zagrebačkih potresa ostala u prvobitnom stanju. 

Oglas možete vidjeti ovdje


Sveta Nedelja

Cijena: 1.500.000 € ~ 11.301.750 kn

I u Zagrebačkoj županiji ima pregršt kuća čija cijena premašuje milijun eura. Izdvojili smo dvije. Prva je ova u Svetoj Nedelji koja ima neto korisnu površinu od 869 kvadrata, a nalazi se na zemljištu površine 15.000 kvadrata. 

Nalazi se na brijegu s blagim južnim nagibom, pozicionirana iznad Svete Nedelje, 10 minuta vožnje do Zagreba, s pogledom na Medvednicu, Zagreb i okolicu. Sastoji se od tri etaže - suterena, prizemlja i kata. 

U suterenu se nalaze bazen, fitness-prostorija, kupaonica, čajna kuhinja, kotlovnica, gospodarska soba i tri garaže. U prizemlju se nalaze kuhinja, izlaz na natkrivenu terasu površine 50 kvadrata, blagovaonica i dnevni boravak s kaminom, radna soba te dvosobni stan površine 45 kvadrata s posebnim ulazom. Na katu se nalaze tri spavaće sobe, dnevni boravak i dvije kupaonice.

Vila je izgrađena 2003. godine, a u oglasu je naglašeno da je korišten kvalitetni materijal. Grijanje objekta je na pelete, a zagrijavanje bazena i sanitarne tople vode pomoću solarnih kolektora. 

Oglas možete vidjeti ovdje


Jastrebarsko

Cijena: 1.500.000 € ~ 11.301.750 kn

Posljednja kuća nešto je dalje od Zagreba od prethodne, ali svejedno ima milijunsku cijenu. Nalazi se u Jastrebarskom i ima stambenu površinu od 1100 kvadrata, a smještena je na zemljištu od 5458 kvadrata. 

U oglasu nije mnogo toga otkriveno o samoj nekretnini osim da je kuća samostojeća i da je stambeno-poslovne namjene. Izgrađena je 1998. godine. 

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više