Ove maskare imaju dobre recenzije, a našli smo ih na sniženju

Foto: sve.hr/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA je riječ o maskarama, Rimmel i Max Factor su dvije renomirane marke koje su stekle veliku popularnost zbog izvrsnih proizvoda za naglašavanje trepavica. Stoga nije ni čudo da njihove maskare imaju dobre recenzije na Amazonu.

Mnogi modeli ovih marki sada su dostupni po sniženim cijenama. Ovo je idealna prilika da nabavite kvalitetne maskare po povoljnijim cijenama i istaknete svoje trepavice.

Max Factor 2000 Calorie Maskara 01 Black, snižena cijena je 9.35 € (70.45 kn)

Max Factor 2000 Calorie Mascara je otporna na razmazivanje, nudi dramatičan izgled s 300% više volumena. Ova klasična maskara omiljena je među vizažistima više od dva desetljeća.

"Ovo je moja omiljena maskara. Isprobala sam hrpu drugih marki i nijedna nije tako dobra kao ova", komentirala je jedna korisnica na Amazonu.

Max Factor 2000 Calorie Vodootporna Maskara, snižena cijena je 9.35 € (70.45 kn)

Max Factor 2000 Calorie vodootporna maskara u bogatoj crnoj boji savršena je za svakodnevnu upotrebu. 

"Ovaj proizvod traje cijeli dan i drži trepavice uvijene za razliku od drugih maskara koje čine moje trepavice ravnima", komentirao je jedan zadovoljni kupac.

Max Factor Masterpiece Vodootporna maskara 001, snižena cijena je 10.92 € (82.28 kn)

Tajna ove maskare je u revolucionarnoj iFX četkici. Nježna i fleksibilna četkica omogućuje ravnomjerno nanošenje od samog korijena do vrha trepavica, čak i na sićušne i teško dostupne trepavice. Ovom maskarom se naglašavaju trepavice u unutarnjem i vanjskom kutu oka te donje trepavice. Maskara traje cijeli dan, ne razmazuje se i ne stvaraju se grudice.

"Super je, dugotrajna, ne razmazuje se. No, vrlo je vodootporna, pa morate koristiti dobro sredstvo za uklanjanje šminke s očiju da biste je uklonili", jedan je od komentara za ovu maskaru.

Max Factor False Lash Effect Maskara Black, snižena cijena je 11.99 € (90.34 kn)

Ostvarite učinak umjetnih trepavica uz kultnu klasičnu maskaru s efektom umjetnih trepavica. Tekuća formula za trepavice daje volumen trepavicama, a oštra četkica oblaže svaku trepavicu.

Max Factor 2000 Calorie Culr Addict Maskara Black, snižena cijena je 9.35 € (70.45 kn)

Max Factor 2000 Calorie Mascara Curved Brush je maskara za svakodnevnu upotrebu. Maskara je dizajnirana kako bi vašim trepavicama pružila puniji, gušći i dulji izgled. Zakrivljena četkica je savršena za ravnomjerno premazivanje svake trepavice, a crna boja dodaje više dubine vašim očima.

Rimmel Maskara WDF Luxe Volume, snižena cijena je 8.79 € (66.23 kn)

Luksuzna Rimmel Wonder'Luxe Volume Mascara prožeta je uljima kamelije, marule, argana i marakuje za njegu trepavica dok ih održava mekima i glatkima. Ima formulu bez grudica koja se lako nanosi i daje puni volumen.

"Ne morate kupovati drugu maskaru! Ova je najbolja", komentirao je jedan zadovoljni kupac.

Rimmel Maskara Scandaleyes Reloaded Extra Black, snižena cijena je 8.72 € (65.70 kn)

Rimmel Scandal'Eyes Reloaded maskarom postiže se izgled umjetnih i glatkih trepavica.  Inovativna četkica zahvaća i najsitnije trepavice te nanosi formulu cijelom dužinom bez grudica. Formula je postojana do 24 sata i u ekstremnim uvjetima.

Pročitajte više