Ove nedjelje prošećite Ilicom i uživajte u proljetnom izdanju Q'arta

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROJEKT Ilica: Q'Art vraća se u proljetnom izdanju, a prvo druženje ove godine na najdužoj zagrebačkoj ulici održat će se 2. travnja s početkom u 9 sati. No osim tog datuma, održat će se još tri puta ove godine, i to 21. svibnja, 17. rujna i 10. prosinca. Novost je da će pokušati prenijeti ovaj model i predstaviti svoje izlagače i umjetnike u drugim kvartovima. 

Na službenoj stranici napisali su da će se festivali akcije u kvartovima održati 18. lipnja u Španskom na Trgu Ivana Kukuljevića, 9. srpnja u Maksimiru na glavnoj šetnici Park šume Maksimir i 15. listopada u Novom Zagrebu u Središću, najvjerojatnije na Bundeku. 

Posjetitelje 2. travnja u Ilici očekuje izložba studenata Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu i Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, glazbeni program i modna revija. Vatrogasci će održati radionice za djecu, a Obrtnička komora Zagreb imat će u sklopu programa likovne radionice i reviju. 

*Postoji mogućnost otkazivanja festivala u slučaju kiše pa pratite obavijesti na službenom profilu ovdje

Pročitajte više