Ove sandale bile su veliki hit u Jugoslaviji. Sada ih Gucci prodaje za 430 eura

Foto: gucci.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEKI od vas dobro bi se mogli sjećati prozirnih gumenih sandala koje su bile jako popularne i prodavane u 70-ima, 80-ima, pa i u 90-ima. Nosile su se na plaži, uglavnom za ulazak u more kako bi se izbjegle ozljede od npr. ježeva i pikanja kamenja. Nosili su ih gotovo svi, stariji i mlađi, a proizvodila ih je Jugoplastika. Najpopularnije su vjerojatno bile prozirne, ali bilo ih je i u drugim bojama. 

Gucci nas je upravo takvim modelom crne boje koji ima u ponudi i ove sezone vratio u prošlost. Sandale je brend i prijašnjih godina izbacivao, samo što su ove godine za nekih 30 eura skuplje. Posljedica inflacije, bit će.

Gucci sandale, 430 eura (3239.84 kn)

Marka je očito odlučna da onim nostalgičnima, kao i ljubiteljima retro štiha ponudi hodanje u gumenim sandalama s remenčićima svake godine u ljetno doba. No s obzirom na to da dolazi od Guccija, cijena nije mala i na službenoj stranici iznosi čak 430 eura. 

Pročitajte više