Ovo je jedna od najočekivanijih suradnji u svijetu tenisica. Stiže idući tjedan

Foto: stockx.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SITNO se odbrojava do jedne od očekivanijih suradnji u svijetu tenisica - Supreme x Nike Rammellzee. Već neko vrijeme cure informacije o Supremeovoj i Nikeovoj suradnji koja stiže globalno, ali bez službene obavijesti s njihove strane.

No sada je Supreme na Instagramu otkrio datum izlaska - 31. kolovoza. I to je jedino što je marka zasad otkrila. Koliko je poznato, trebala bi stići dva para tenisica inspirirana umjetnikom Rammellzeejem.

Ova objava na Instagramu izazvala je značajan interes te su mnogi pohitali ostaviti komentar. "Rasprodat će se u dvije sekunde", "Želim ih, i niske i visoke", "Nadam se da ću ih uspjeti kupiti", "Napokon", "Trebaju mi", "Uzmite moj novac", "Kupit ću oba para", "Već su se pojavile kod preprodavača", "Jako su kul", "Nadam se da ću imati sreće da ih ugrabim", "Ovo će srušiti stranicu", neki su od njih. 

Inspirirane njujorškim vizualnim umjetnikom Rammellzeejem

Tenisice Supreme x Nike SB Dunk Low i High inspirirane su njujorškim vizualnim umjetnikom Rammellzeejem. Sukladno tome prekrivene su njegovim umjetničkim djelima. Osim toga, krase ih prepoznatljiva Nikeova Swoosh oznaka i Supremeov zlatni logo na vezicama.

I visoka i niska verzija tenisica bile su puštene u prodaju u srpnju putem Dover Streeta u Singapuru, online i u trgovinama, a rasprodale su se u vrlo kratkom roku. 

Kako piše DropsByJay, tenisice Supreme x Nike Rammellzee trebale bi biti lansirane 31. kolovoza u Americi i Europi i 2. rujna u Japanu po maloprodajnoj cijeni od 140 dolara (130 eura). No čeka se službena potvrda Nikea i/ili Supremea vezana uz cijenu. Ako ih želite ugrabiti po toj cijeni, pratite Supreme stranicu koja šalje i k nama.

No tenisice su se već pojavile u online trgovinama poput Klekta i Stockxa, ali po značajno višim cijenama. Niski model možete vidjeti na Stockxu ovdje. Visoki model možete vidjeti na Stockxu ovdje, a na Klektu ovdje.

O umjetniku Rammellzeeju

​​Rammellzee, koji je preminuo 2010. u dobi od 49 godina, bio je vizualni umjetnik, gotički futuristički grafiter, slikar, umjetnik performansa, teoretičar umjetnosti, kipar i hip-hop glazbenik.

Pročitajte više