Ovo je najbolji outfit sa zagrebačke špice. Pogledajte fotke

Foto: Ena Dragičević/Index/bershka.com/massimodutti.com/amazon.de/deichmann.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA djevojka u narančastoj modnoj kombinaciji istaknula se na zagrebačkoj špici i plijenila pažnju. Iako se polako bliži druga polovina rujna, Zagreb i dalje griju ljetne temperature pa tako mnogi biraju prikladne outfite i boje koje idu uz to godišnje doba.

Uz bezvremensku bijelu, mnogi biraju tople boje u ljetnom periodu koje odgovaraju visokim temperaturama. Jedna takva je i narančasta, koja je topla, zabavna i živahna boja - i ona u kojoj nećete proći nezamijećeno. 

Ovaj kompletno narančasti lepršavi outfit djevojka je uparila s jednostavnim detaljima poput okruglih sunčanih naočala, zlatnog lančića, bež torbe i bijelih tenisica. Pregledali smo ponudu trgovina i našli iste ili slične komade. 

Evo koje smo slične komade našli

  • Hlače širokog kroja Bershka, 22.99 eura
  • Široka bluza od lana Massimo Dutti, cijena na popustu 35.95 eura
  • Sunčane naočale Gucci, 330 eura
  • Torbica Deichmann, 19.99 eura

Pročitajte više