Ovo je nova web aplikacija za provjeru nedjeljnog radnog vremena trgovina

Foto/Screenshot: Shutterstock/kosarica.app

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TVORCI mobilne aplikacije Košarica, a o kojoj smo već pisali, razvili su istoimenu web aplikaciju koja omogućuje pregled radnih vremena trgovina u vašoj okolini na jednom mjestu.

Smart Solutions Zadar navodi da trenutno pokrivaju više od 6000 trgovina na području Republike Hrvatske, pri čemu se podaci unose i redovito provjeravaju nekoliko puta kroz tjedan. Korisnici imaju mogućnost prijaviti bilo kakve nepravilnosti vezane uz točnu lokaciju ili radno vrijeme trgovina izravno preko obrasca tijekom pregleda pojedine trgovine. Web aplikaciji možete pristupiti ovdje

Želite vidjeti koja trgovina radi, a lakše Vam se snaći na većem ekranu? Onda pogledajte https://kosarica.app/ na kojem...

Posted by Košarica on Thursday 2 May 2024

Mobilna aplikacija aktivna je od prošle godine

Mobilna aplikacija dostupna je od početka prošle godine na Android uređajima, a od ove godine i na iOS uređajima. Smart Solutions ističe da je aplikacija preuzeta više od 50 tisuća puta i da je dostupna besplatno.

Tvorci aplikacije najavljuju da će se web stranica uskoro vizualno i funkcionalno nadograditi. Također će biti moguće pretraživati akcijske ponude i sastaviti vlastitu Košaricu za uštedu.

Pročitajte više