Ovo je usisivač za legiće. Odvaja kockice od prljavštine i posprema nered u trenu

Foto: pickupbricks.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVI koji imaju djecu ili ponekada brinu o najmlađima, znaju koliko je bolno iskustvo stati na malenu igračku bos. Posebno su notorne Lego kockice, koje se često besprijekorno stope s tepihom pa ih je teško uočiti, a djeca često ne počiste apsolutno sve iza sebe i rijetko vrate baš sve igračke na svoje mjesto. 

Tu nastupaju odrasli koji najčešće pospremaju nered nakon igranja, ali i i miču sve sitne igračke koje mogu postati prilično bolno iskustvo ako se na njih nepažnjom stane. No, pospremanje je gnjavaža i rijetko tko uživa u tome. Upravo su o tome razmišljali Aurora i Steven, osnivači Pick Up Bricksa.

"Previše smo puta stali na te male igračke, što je rezultiralo bezbrojnim ozljedama stopala i morali smo staviti previše novaca u posudu za psovke." Dodali su da su shvatili da nisu sami te da i druge muči ista stvar pa su se zapitali zašto nitko nije izmislio mali usisivač namijenjen usisavanju igračaka. 

Odvaja prljavštinu od malih igračaka prilikom usisavanja

Naposljetku su odlučili da će upravo oni biti ti koji će osmisliti ovakav dodatak i prionuli su na posao. Na tržište su lansirali "prvi usisivač na svijetu siguran za djecu i njihove malene igračke". No usisivač Pick Up Bricks nije samo za djecu, već i za roditelje i odrasle fanove legića. 

Ovaj mali zeleno-bijeli usisivač usisava male igračke, poput Lego kockica, i odvaja ih od ostataka poput prašine, prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca. Zbog svoje veličine njime lako upravljaju i djeca od pet godina i više. Ima čvrste plastične kotače, fleksibilno crijevo za usisavanje i punjivu bateriju tako da niste vezani za strujni kabel ili utičnicu.

"Tako mi je drago da je izumljen"

Pick Up Brick Toy usisavač za djecu, 172.78 eura

Ovaj mali usisivač može se naći na eBayu i Amazonu, gdje se mogu pronaći i recenzije za njega. 

"Kupila sam ga za unuka od 10 godina. Zvao me da mi kaže: 'Volim svoj usisivač. Radi super. Odvaja moje igračke od prljavštine. Koristim ga cijeli dan'", napisala je jedna osoba. 

"Sedmogodišnji unuk rekao je da je ovo najbolji dar ikada. On je ljubitelj Lego kockica koji ih mrzi pospremati. Proveo je cijeli dan samo skupljajući male dijelove igračaka. I bio je uzbuđen na kraju dana da nam pokaže odjeljak koji je odvajao prljavštinu. Sjajan alat za učenje djece da čiste i budu organizirana!" dodala je druga. 

"Tako pametan proizvod. Tako mi je drago da je izumljen. Djeca ga naizmjence koriste za čišćenje nereda od Lego kockica i jako su uzbuđena zbog toga. Nikada nije bilo više smijeha tijekom čišćenja", istaknula je treća. 

Više o ovom malom usisivaču možete pogledati na službenoj stranici ovdje

Pročitajte više