Ovo ste najviše čitali u Shopping rubrici u 2023. godini

Screenshot/Foto: Index/Marin Tironi/INDEX/Reddit/Index Oglasi/Index čitateljica Aleksandra Baj

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRVI je dan nove 2024. godine, a mi ćemo se nakratko osvrnuti na onu prošlu 2023. i teme koje su čitatelji Index Shoppinga najviše klikali. Neki od najklikanijih tekstova bavili su se temama poput maslaca, cijene Ledovog Quattro sladoleda te police s Coca-Colom u jednoj outlet trgovini.

Ovo je bilo top pet najčitanijih vijesti u 2023. godini u Index Shopping rubrici. 

5. Probali smo sve žive maslace. Evo koji su odlični, a koji užas

U prošloj godini, a u sklopu blind tastinga probali smo raznu hranu, od čokoladnih namaza, instant kava do maslaca. No upravo su ovi potonji završili u top pet najčitanijih članak Shopping rubrike prošle godine. Izgleda da su maslaci - hit. 

Kliknite ovdje za članak. 


4. Poljak pokazao s čim mu se sestra vratila iz Hrvatske. Hrvati: Nama je to preskupo

Fotografije proizvoda koje su poljski turisti kupili u Hrvatskoj su privukle veliku pozornost Hrvata. "Uh, tko bi si ovo mogao priuštiti", "Izgleda da imaju puno novca", "Ovo je čitava prosječna hrvatska plaća na jednom stolu", "Mi vam nemamo pojma kakvi su ti proizvodi jer si ih ne možemo priuštiti", pisali su masovno Hrvati u komentarima.

Kliknite ovdje za članak. 


3. Hrvate šokirala cijena Ledo Quattro sladoleda

Mnogo namirnica je poskupjelo prošle godine, ali najviše interesa među čitateljima Index Shopping rubrike izazvala je cijena Ledovog Quattro sladoleda i smjestila taj članak na treće mjesto najčitanijih u 2023. godini. 

Kliknite ovdje za članak. 


2. Prodaje se kuća za odmor u blizini Zagreba za 37.000 eura. Pogledajte fotke

Nekretnine su općenito tekstovi koji zanimaju naše čitatelje i sukladno tome generiraju puno klikova. No jedan tekst se istaknuo u 2023. godini, a vezan je uz kuću za odmor u blizini Zagreba koja se prodavala za 37.000 eura. Spojler - prodala se. 

Kliknite ovdje za članak. 


1. Pogledajte natpis koji je osvanuo na Coca-Colinoj polici u Žapcu

U studenom prošle godine u Hrvatskoj su se pojavili slučajevi trovanja koja su navodno bila povezana uz pojedina Coca-Colina pića. Svjedočili smo micanju Coca-Colinih proizvoda s polica mnogih trgovina, ali neke su ipak odlučile zadržati pića u svojoj ponudi uz dodatno pojašnjenje. 

Kliknite ovdje za članak. 

Pročitajte više