Ovog vikenda održat će se nekoliko buvljaka. Evo gdje i kada

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U Zagrebu će se ovog vikenda održati četiri buvljaka, jedan sajam i jedan tulum razmjene odjeće.

Ako volite kupovati kvalitetno i po prihvatljivim cijenama, u nastavku vam donosimo mali vodič o buvljacima koji će se održati ovog vikenda.

VII. KCM Buvljak

Udruga KCM poziva vas na sedmo izdanje buvljaka na adresi Kranjčevićeva 16a. Dođite, družite se, prodajte, razmjenjujte, nazdravite, upoznajte, pitajte i sudjelujte. Rok za prijave je do 9.6. isključivo putem maila. Buvljak će se održati u subotu od 11 do 16 h.


AISZ Buvljak

Ove subote od 9 do 13 sati Američka međunarodna škola organizira buvljak čiji će prihodi ići afričkoj organizaciji Xidulu to Make Different. Manifestacija će se održati u školi na adresi Ul. Damira Tomljanovića Gavrana 3.


Tango Buvljak

Tango Garden ove nedjelje organizira tango buvljak u sklopu plesne manifestacije. U objavi pozivaju da donesete sve što vam je postalo preveliko, premalo ili više nije vaš stil. Buvljak će se održati u Ul. Augusta Šenoe 23 od 18 do 21 h.


Summer Craft Spot

ArtiZanat je kreativni kolektiv koji okuplja lokalne obrtnike, umjetnike i kreativce koji stvaraju jedinstvene proizvode vlastitim rukama. Njihova ponuda je jedinstvena i sasvim posebna. Od nakita i odjeće do potrepština za kuću, vrijednim rukama pospješuju polet i snagu malog poduzetništva u Hrvatskoj, uz to promovirajući spor i održiv način života. 

Njihovi sajmovi će se održavati svake subote, jednom mjesečno veliki Kreativni boravak od 10 do 17 h, a ostale subote manji sajmovi od 17 do 21 h u Vintage Industrial baru.


Pink buvljak 

Pink buvljak je event otvoren za sve koji žele pronaći nove vlasnike svojim rabljenim ili nekorištenim stvarima, rukotvorinama i slično, a pritom nešto i zaraditi. Pink buvljak je i za one koji će takve predmete sa zadovoljstvom kupiti i udahnuti im novi život.

Svi zainteresirani mogu se javiti putem maila s par fotografija onog što bi izlagali. Donacija za izlagačko mjesto iznosi simboličnih 3 €. Buvljak će se održati u nedjelju od 15 do 20 h na Branimirovoj tržnici.


Tulum razmjene odjeće 

Tulumi razmjene odjeće održavat će se svake subote od 10 do 12 h u prostoru udruge Vestigium na Vrbanima, Rudeška cesta 142. Pravilo je da ponesete maksimalno do 10 odjevnih predmeta (uključujući i par cipela, torbu, ruksak, kapu) koje ne koristite, a u odličnom su stanju. U objavi pozivaju i one kojima je potrebna odjeća da im se jave bez obaveze donošenja odjeće za razmjenu.

Pročitajte više