Pamela Anderson lansirala vegansku kuharicu. Obožavatelji oduševljeni

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PAMELA Anderson, glumica i aktivistica za prava životinja, lansirala je vegansku kuharicu naziva I Love You: Recipes from the Heart. Iako će kuharica biti službeno dostupna od 15. listopada ove godine, već sad ju je moguće prednaručiti. Kuharicu su inspirirali pokloni s receptima koje je darovala svojim sinovima.

"Tako sam ponosan"

"Ono što je započelo kao poklon za useljenje mojim dečkima, kutija s karticama s receptima jednostavno nazvana 'Volim te', preraslo je u projekt koji obuhvaća sve naše omiljene stvari. Kuharica za životni stil; ništa posebno, samo ažurirani, obiteljski recepti za jela na biljnoj bazi."

"Volim ovu verziju tebe", "Tako sam ponosan, ovo je super", "Kuhao bih s ovom curkom", "Trebam ovu kuharicu", "Jedva čekam", "Uzbuđena sam", "Hvala ti što si toliko autentična, kreativna i suosjećajna" neki su od komentara na njezinu objavu.

Kuharica je puna jela na biljnoj bazi s fokusom na samostalno uzgojene namirnice, a recepti su inspirirani jelima različitih kultura. Kuharica također sadrži savjete vezane uz domaćinstvo, uključujući primanje gostiju i uređenje okućnice.

Kuharicu možete rezervirati putem Amazona. Cijena fizičke kopije je 25.53 eura, a Kindle verzije 17.99 eura.

Pročitajte više