Pogledajte ponudu adventskih vijenaca na tržnicama i u cvjećarnicama u Zagrebu

Foto: Ena Dragičević/Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BOŽIĆNI vijenac neizostavna je dekoracija mnogih domova u blagdanskom periodu. Može se reći da je postao svojevrsni simbol odbrojavanja do Božića. Postoje oni za stol, tradicionalno sa svijećama, i oni koji se vješaju na vrata ili negdje drugdje u domu. Kao i sve ostalo, i adventski vijenci podliježu trendovima pa se tako danas mogu naći vijenci različitih stilova, oblika i boja. Neki vole izraditi vlastiti, dok drugi radije kupe gotovi. 

Ako spadate u ovu potonju skupinu i još niste nabavili vijenac za ovu blagdansku sezonu, pregledali smo ponudu cvjećarnica u Zagrebu, točnije na Splavnici, Cvjetnom trgu i trešnjevačkoj tržnici. Ponuda je bogata, ima običnih vjenčića bez ičega za one koji žele sami napraviti svoj i cijena im je oko 10 eura, a ima i onih ukrašenih svijećama, kojima se cijena kreće od 20 eura pa i do 70 eura. 

Niže na fotografijama možete vidjeti ponudu božićnog ukrasnog cvijeća i adventskih vijenaca na lokacijama koje smo obišli, kao i cijene. 

Pročitajte više