Potražili smo savršene last minute božićne poklone, evo koje izdvajamo

Foto: Promo/skolskaknjiga.hr/fabuspot.com/babushkaboutique.hr/dm.hr/hocuto.hr/links.hr/bibloo.hr/argentum.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA se potraga za božićnim poklonima ostavi za zadnji trenutak, često se čarolija darivanja svede na sumanuto tumaranje po trgovinama i očajničku potragu za bilo čime što bi se moglo staviti pod bor.

Ako želite izbjeći takav scenarij, pravo je vrijeme za sastavljanje popisa za shopping. Pregledali smo ponudu trgovina i izdvojili nekoliko komada nakita, kozmetike i modnih dodataka, kao i jednu zanimljivu knjigu, neobičnu lampu i starinski gramofon.

U potrazi za savršenim božićnim poklonom do sada smo izdvojili nekoliko odličnih tech poklona ispod 1000 kunaoriginalne darove francuskih brendova, savršen poklon za ljubitelje serije Seinfeldprigodne LEGO poklonepoklone za one koji vole uređivanje interijera i sitnice za dompoklone za šminkerice i obožavatelje nakitapoklone za muškarce do 500 kuna poklone za gurmane.

Osim toga, predložili smo i nekoliko dobrih knjigapoklon-setove za ljubitelje vina, čokolade i čaja, zatim nekoliko ideja za ljubitelje šalica s božićnim motivima.

Za nju 

Loredana Bahorić – 35 godina modnog stvaralaštva, redovna cijena je 370 kn (49.11 €)

Knjiga koju potpisuju povjesničarka umjetnosti Iva Körbler, modni kritičar Nenad Korkut, publicistica Katarina Marić i kostimografkinja Danica Dedijer posvećena je jednoj od najznačajnijih hrvatskih modnih dizajnerica, Loredani Bahorić. U više od 700 modnih fotografija ispričana je priča o 35 godina njezina modnog stvaralaštva.

Knjiga Loredana Bahorić – 35 godina modnog stvaralaštva može se pronaći u Školskoj knjizi na sniženju od 20 posto, po cijeni od 295 kn (39.15 €).

Clarins Double Serum Eye Set, 418.16 kn (55.50 €)

Poklon-set uključuje ulje za čišćenje, maskaru i serum za njegu očiju, njegu kože i make-up. Double Serum Eye ciljano djeluje na vidljive znakove starenja oko očiju, zaglađuje bore, smanjuje natečenost i podočnjake te jača kožu oko očiju. Poklon-paket možete pronaći na web stranici parfumerije FABUspot, gdje do nedjelje, 18. prosinca, traje popust od 25 posto na izabrane poklon-pakete.

Naušnice Black Rainbow, 180 kn (23.89 €)

 Jedinstvene naušnice od polimerne gline impresioniraju svojim atraktivnim boho dizajnom, a možete ih pronaći u web shopu Babushka boutique.

Poklon-paket La vie est belle, redovna cijena je 499.90 kn (66.35 €)

Poklon-paket La vie est belle možete pronaći u dm-u na sniženju od 25 posto, po cijeni od 349.90 kn (46.44 €). Za sve one koji nemaju vremena ili živaca za šetanje trgovinama, dm nudi besplatnu uslugu click and collect. Nakon online narudžbe na dm.hr, artikle možete preuzeti u odabranoj prodavaonici u roku od 90 minuta. Osim toga, dm nudi i klasičnu dostavu na adresu.


Za nju ili za njega

Magnetna lampa, 269 kn (35.70 €)

Magnetna lampa s kuglicama kao prekidačem upalit će se kada jednu kuglicu približite drugoj. Lampu možete pronaći u web shopu Hoću to.

Gramofon retro u koferu, 819 kn (108.70 €)

Camry gramofon u kovčegu izvrstan je izbor za znalce koji cijene ne samo kvalitetu glazbe već i jedinstven oblik gramofona. Gramofon ima dva ugrađena zvučnika koji osiguravaju visoku kvalitetu zvuka, a na njemu se može i snimati glazba na vinilu. Možete ga pronaći u ponudi trgovine Links.


Za njega 

Tommy Hilfiger Ruksak, redovna cijena je 1319 kn (175.06 €)

Muški ruksak Tommy Hilfiger na web shopu Bibloo možete dobiti za 855 kn (113.48 €) uz korištenje koda bibloo22.

Muške rukavice Purset, 99.90 kn (13.26 €)

Elegantne kožne rukavice imaju toplu podstavu, a kvalitetna koža udobna je za nošenje. Rukavice su dostupne u nekoliko verzija i veličina, a možete ih pronaći u dm-u.

Sat Chronostar, 532 kn (70.61 €)

Elegantni, crni muški sat Chronostar možete pronaći u web shopu Argentum.

Pročitajte više