Poznata influencerica Matilda Djerf kune se u ove šarene flastere za prištiće

Foto: Instagram/restoredskincare.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREPOZNATLJIVA po svom chic stilu i živopisnim plavim pramenovima, švedska influencerica i dizajnerica Matilda Djerf je istinski autoritet u online zajednicama mode i ljepote.

Od pokretanja vlastite modne marke Djerf Avenue pa sve do njezinih najnovijih pothvata u svijetu ljepote, Matilda ima izuzetan osjećaj za trendove. S impresivnom zajednicom od preko 3 milijuna pratitelja, možemo vjerovati da će nam uvijek pružiti vrhunske preporuke u svijetu mode i ljepote.

Nedavno je privukla pažnju svojih pratitelja kada su je vidjeli kako koristi novu alternativnu terapiju za njegu kože - Resorted: flasteri za bubuljice. 

Klinički je dokazano da smanjuju i zacjeljuju prištiće preko noći

U pakiranjima od 20 komada, ovi flasteri za prištiće dolaze u pet različitih šarenih nijansi. Klinički je dokazano da smanjuju i zacjeljuju prištiće preko noći.

Resorted njega kože stvorena je kako bi promijenila način na koji gledamo na akne. Flasteri u stilu hidrokoloida pomažu upijanju tekućine te smanjuju crvenilo i upalu.

Osim toga, flasteri sadrže 1% salicilne kiseline koja je poznata po tome da otapa pore i minimizira proizvodnju sebuma tako što otapa mrtve stanice kože.

Korištenjem ovih flastera, prištić je zaštićen od vanjskih bakterija te se sprječava čupanje i pucanje kože, što može dovesti do ožiljaka nakon što prištić zacijeli.

Od lansiranja flasteri za prištiće su se rasprodali već dva puta te polako postaju novi omiljeni proizvod na tržištu. Cijena im je 10.53 eura, a možete ih vidjeti ovdje.

Pročitajte više