"Praktičan i funkcionalan": Mnogi hvale ovaj aparat za čišćenje lica, a košta 14 eura

Foto: sve.hr/Shutterstock (na fotografiji nije proizvod o kojem je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU ljepote i njege kože tržište je preplavljeno različitim proizvodima i uređajima za njegu lica. Međutim, jedan aparat za čišćenje lica se izdvaja kao pristupačan, praktičan i funkcionalan izbor mnogima, a njegova cijena od samo 14 eura čini ga još primamljivijim.

Beper ultrazvučni aparat za čišćenje lica s ultrasoničnom tehnologijom idealan je za dubinsko čišćenje kože, uklanjanje nečistoća, mrtvih stanica, šminke, čineći kožu čišćom i glatkijom.

Ostavlja kožu vrlo čistom i mekom

Brzine se lako prilagođavaju tijekom korištenja, što olakšava prilagodbu za svaku zonu lica. Osim toga, ovaj uređaj je izvrstan za masažu lica i poboljšanje cirkulacije. Litijska baterija pruža do 90 minuta rada, a uključen je i USB kabel za punjenje. Također, njegovo tijelo je vodootporno prema IPX7 standardu, što znači da ga možete koristiti i pod tušem.

Mnogi su korisnici zadovoljni ovim proizvodom te ga preporučuju: "Kupila sam ga davno, jako je dobar, ostavlja kožu čistom, ima nekoliko brzina. Koristim ga svakodnevno, preporučujem ga", napisao je jedan recenzent na Amazonu.

Drugi korisnik je napisao: "Super radi, zadovoljan sam. Praktičan i funkcionalan". "Po mom mišljenju, četkica radi svoj posao, koristim je svakodnevno uz moj uobičajeni proizvod za čišćenje lica i ostavlja moju kožu vrlo čistom i mekom. Preporučujem kupnju", još je jedna pozitivna recenzija.

Cijena proizvoda je 13.90 € (104.73 kn), a možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više