Prekrasna kuća u Dubravi prodaje se za 250.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta za oko su nam zapele tri lijepe kuće - dvije se nalaze u Zagrebu, a jedna u Samoboru. Cijena im se kreće od 250.000 do 350.000 eura. 

Granešina, Gornja Dubrava

Cijena: 250.001 € ~ 1.883.633 kn

U naselju Granešina prodaje se samostojeća kuća od 195 kvadrata. Samostojeća kuća je novije gradnje, potpuno je uređena i nalazi se u blizini Pionirskog grada. 

Kuća se sastoji od boravka, sobe, kuhinje i kupaonice u prizemlju i ima potpuno uređeno potkrovlje. Na kući je novi krov, termofasada, kvalitetna drvena stolarija. Osim toga kuća ima lijepu okućnicu od 482 kvadrata na kojoj se nalazi roštilj. Tu su i garaža i velika ostava.

U oglasu navode da se trgovina i autobus nalaze na 200 metara od kuće te da su u blizini škola i vrtić, a prvi shopping centar je na tri minute vožnje. Kuća se prodaje kompletno namještena i opremljena. 

Oglas možete vidjeti ovdje


Malešnica, Stenjevec

Cijena: 350.000 € ~ 2.637.075 kn

U naselju Malešnica u Zagrebu prodaje se samostojeća kuća od 139 kvadrata koja je u potpunosti adaptirana ove godine. Kuća se sastoji od uređenog podruma sa prostorom za fitnes, vešerajom i ostavom. U visokom prizemlju se nalazi dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja, spavaća soba i kupaonica. 

U potkrovlju su smještene dvije sobe od kojih jedna ima walk-in ormar, a tu je i dodatna kupaonica. U oglasu navode da je kuća detaljno uređena i adaptirana - ima nove instalacije struje, vode, plina, zatim novu keramiku, kuhinju, parkete, zidove, krovnu konstrukciju, kanalizaciju, fasadu itd. 

Kuća je ugodna i puna svijetla te ne zahtijeva dodatne zahvate. Uz kuću dolazi garaža, a dvorište je idealno za uživanje. 

Oglas možete vidjeti ovdje


Vrhovčak, Samobor - Okolica

Cijena: 280.000 € ~ 2.109.660 kn

U Samoboru u ulici Vrhovčak - Pušine prodaje se samostojeća kuća površine 255 kvadrata. Kuća je izgrađena 2008. godine i nalazi se na parceli površine 551 kvadrat, od kojih je kuća tlocrtno površine 85 kvadrata. 

Kuća se sastoji od prizemlja, prvog i drugog kata. U prizemlju je dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, wc, hodnik i ostava. Na katu je radna soba, spavaća soba, vešeraj i kupaonica s wc-om. Na drugom katu se nalazi soba za čitanje, spavaća soba, kupaonica s wc-om i terasa. Svaki kat je površine 85 kvadrata. 

U oglasu navode da se kuća prodaje namještena i da su na krovu ugrađeni solarni paneli. Osim navedenog, kuća ima zasebnu prostoriju tlocrtne površine 48 kvadrata u kojoj je roštilj, krušna peć i mala vinarija. 

Kuća ima ishodovane sve dozvole te je moguća kupnja putem kredita. Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više