Prodaje se stan na Knežiji od 33 kvadrata za 125.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama i za oko nam je zapeo ovaj jednosoban stan na Knežiji od 33 kvadrata koji se prodaje za 125.000 € (941.813 kn).

Ovaj funkcionalan stan nalazi se u prizemlju uredno održavane zgrade izgrađene 1967. godine u mirnoj ulici punoj zelenila. 

Napravljene su nova kuhinja i kupaonica

Stan je 2015. godine u potpunosti adaptiran, kada su promijenjene sve instalacije i vanjska stolarija te su napravljene nova kuhinja i kupaonica. U blizini su javni gradski prijevoz (autobus i tramvaj), škola, trgovine, parkovi, vrtić i mnogi drugi sadržaji koji ovu lokaciju čine atraktivnom za kvalitetan život.

Stan se sastoji od boravka / spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice i ostave.

Također, stanu pripada i spremište od jednog kvadrata u prizemlju, a parking ispred zgrade se ne naplaćuje. Sustav grijanja je gradska toplana, ima PVC stolariju, orijentacija stana je zapad i ima protuprovalna vrata.

Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotografija niže.

Index Oglasi

Pročitajte više