Prošetala je zagrebačkom špicom u kaputu kakav je ove godine najveći trend

Foto: Hana Kajari/Index/maxandco.com/aldoshoes.com/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INDEXOVA fotografkinja prošetala je zagrebačkom špicom i ulovila zanimljive outfite, a posebno upečatljiv bio je ovaj, u kojem je prošetala djevojka lijepog osmijeha i kovrčave kose. Kovrče su trenutno hit na društvenim mrežama, a the bowl metoda kovrčanja ima preko 60 milijuna pregleda.

No vratimo se modnoj kombinaciji. S obzirom na to da su u zadnje vrijeme temperature u Zagrebu nešto više, a i sunce se može vidjeti gotovo svaki dan, modne kombinacije su više slojevite i manje viđamo ljude zabundane od glave do pete. Tako se i ova djevojka odlučila za sunčane naočale, laganiji karirani kaput, malu torbicu, vestu, traperice i visoke čizme. 

>> Prošetala je zagrebačkom špicom u tenisicama koje su posvuda rasprodane

Upečatljivi kaputi idealan su način za isticanje u masi u jesenskim i zimskim mjesecima, a Vogue ističe da su provjereni tradicionalni karirani kaputi, kao i oni laskavi, ultra krojeni, ove sezone top trend. Može se reći da je svojim outfitom pogodila - od glave do pete. 

>> Prošetali smo zagrebačkom špicom. Evo kakvi kaputi dominiraju ove sezone

Ako se i vama svidjela ova modna kombinacija i želite neke od tih komada, pronašli smo slične opcije koje možete vidjeti u nastavku. 

Evo koje smo iste ili slične komade našli u trgovinama:

  • Max&Co. Oversized karirani kaput, cijena na sniženju je 272 eura (2049.38 kn)
  • Zara torba, 29.95 eura (225.66 kn)
  • Aldo čizme, cijena na sniženju je 119.40 eura (899.62 kn)

Pročitajte više