Prošetala je zagrebačkom špicom u tenisicama istrošenog izgleda kakve su opet hit

Foto: Hana Kajari/Index/zara.com/goldengoose.com/jacquemus.com/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOLASKOM desetog mjeseca temperature su napokon popustile pa svjedočimo modnim kombinacijama koje uključuju duže rukave i predimenzionirane sakoe uparene s čizmama, kao i sve druge komade prikladne za jesen. Napokon! Indexova fotografkinja ulovila je ovu modnu priču na zagrebačkoj špici i jako nam se svidjela. 

Mlada djevojka uparila je efektan sako kraćeg kroja i širokih ramena s bež hlačama mrkva kroja visokog struka te torbicom Jacquemus u idealnoj jesenskoj boji - smeđoj. Tu su i tenisice istrošenog izgleda popularne marke Golden Goose koje često viđamo u posljednje vrijeme. Čini se da će opet biti hit ove sezone. 

Kombinacija izgleda ležerno i mladenački s dozom elegancije. Čini se kao da je postignuta s lakoćom, ali vjerujemo da je itekako promišljena, što se u konačnici i vidi. Dokazuje da je u garderobi uvijek dobro imati ključne komade koji funkcioniraju zajedno i bez puno napora slažu dobru modnu priču. 

Pregledali smo trgovine i našli slične ili iste komade. Izdvojili smo ih niže. 

  • Mango jakna, crna, 59.99 eura (451.99 kn)
  • Torba Le Chiquito long Jacquemus, smeđa, 650 eura (4897.43 kn)
  • Cargo hlače Zara, bež, 35.95 eura (270.87 kn)
  • Tenisice Super-Star Golden Goose, 490 eura (3691.91 kn)

Pročitajte više