Prošetale su zagrebačkom špicom u najpoželjnijoj zimskoj jakni iz Zare

Foto: Hana Kajari/Index/zalando.hr/zara.com/farfetch.com/pepperinacalzature.com/stockx.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DA su dobre traperice, obuća i jakna izvrstan i estetski privlačan izbor za svakodnevnu kombinaciju, dokazuju ove tri djevojke koje smo susreli na zagrebačkoj špici.

Na prvi pogled, ovi komadi odjeće mogu izgledati obično, ali kada se slože na pravi način, postaju neizostavan dio svake ženske garderobe. Ove djevojke su uspjele pretvoriti ove klasične komade u pravu modnu atrakciju koja ističe njihovu osobnost i stil. Traperice su uvijek odličan izbor koji pruža udobnost tijekom cijelog dana, a obuća koju su odabrale dodala je dozu šarma.

Međutim, ono što zaista ističe ove kombinacije je jakna iz Zare, koja je postala izuzetno popularna u posljednjih nekoliko godina. Ove djevojke su demonstrirale kako pravilno odabrana jakna može potpuno transformirati cjelokupni izgled.

  • Mango jakna od umjetne kože, 79.99 eura
  • Zara dvostrana jakna, 59.95 eura

Svaka od ovih djevojaka je nadopunila svoj outfit torbicama koje su savršeno upotpunile njihove kombinacije. Pronašli smo slične komade u trgovinama.

  • Vega torbica, 45 eura
  • Calvin Klein torba za preko tijela s logotipom, 151 eur
  • Guess torba preko tijela, 120 eura

Udobnost kao ključni element svakodnevnog outfita

Dvije djevojke nose tenisice, a jedna je izabrale popularne UGG čizme, koje su trenutni hit sezone. Ovim odabirom su dodatno naglasile svoj individualni stil i udobnost kao ključni element svakodnevnog outfita. Bez obzira na to jesu li se odlučile za klasične tenisice ili za trendi UGG čizme, sve su postigle moderan izgled koji je savršeno odgovarao njihovom opuštenom, ali dotjeranom stilu.

  • UGG klasične mini ll čizme, 286 eura
  • Nike Dunk Low Disrupt 2, 122 eura
  • Nike Blazer Low 77 Jumbo tenisice "White/Pink/Oxford", 165 eura

Pročitajte više