Prošetali smo špicom: Pogledajte kakve se modne kombinacije nose u Zagrebu

Foto: Hana Kajari/Index/zara.com/veja-store.com/amazon.de/nike.com/zalando.hr/farfetch.com/levi.com/ chanel.com/liquorishonline.com/jacquemus.com/mytheresa.com/modivo.hr/ drmartens.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠETALI smo centrom Zagreba i bacili oko na modne kombinacije. Ovih dana sunčano vrijeme se izmjenjuje s kišnim, ali unatoč povremenom suncu temperature više nisu visoke i potrebno je zagrnuti se nekim toplijim komadom. Tako se na zagrebačkoj špici mogu već vidjeti toplije jakne i kaputi ili pak kombinacije koje uključuju nekoliko slojeva. Od obuće i dalje najviše viđamo tenisice, ali polako se pojavljuju i čizme. 

Ne znamo za vas, ali nama se često desi da nam u gradu zapnu za oko neke tenisice, jakna, torba ili neki drugi komad koji netko nosi te si ga poželimo kupiti. Upravo zato izdvojili smo najupečatljivije modne kombinacije sa zagrebačke modne špice te u trgovinama pronašli iste ili slične komade. 

1. Usklađeni od glave do pete

Ovaj par se baš lijepo modno uskladio, što daje jednu dozu šarma njihovim outfitima. Uz to kombinacije su im mladenačke i jednostavne, ali se svejedno ističu i plijene pažnju. Ove kombinacije također potvrđuju da bijele tenisice idu uz gotovo sve. 

Evo koje smo iste ili slične komade našli u trgovinama:


2. Visoke čizme i kratka suknja

Ovakve kombinacije baš volimo vidjeti, a jesensko vrijeme i umjerene temperature su idealne za njih. Ultra visoke čizme s kratkom suknjom su same po sebi odličan spoj, a ako se k tome doda upečatljiva torbica i predimenzionirana traper jakna - kombinacija je bez greške. 

Evo koje smo slične komade našli:


3. Šareni kaput ili bomber jakna?

Ove kombinacije su isto jedan od razloga zašto volimo jesenske outfite. Naime, umjerene jesenske temperature dopuštaju igru s komadima i slojevito oblačenje pa tako možete posegnuti za toplijim, upečatljivim kaputom ili kratkom bomber jaknicom i ne smrznuti se - što zahvaljujući suncu, što onome što nosite ispod.

Jako su nam se svidjeli kaput i jakna ovih prijateljica - kaput je sam po sebi statement komad koji "nosi" cijeli outfit, dok je jakna u ovoj nježnoj zelenoj boji elegantan komad s kojim je djevojka uspješno podignula kompletno crnu kombinaciju. 

Evo koje smo slične komade našli:


4. Suknja i popularne tenisice

Kao što smo i kod prve kombinacije zaključili, ovdje možemo samo ponoviti - tenisice idu uz gotovo sve, a k tome su vjerojatno najudobniji komad obuće. Ovaj outfit je isto baš odličan pokazatelj kombinacija koje jesen "dopušta" - chunky vesta, lepršava suknja i tenisice (a ove su i k tome jako popularne). Mladenački, ležerno, a upečatljivo. 

Evo koje smo slične komade našli:


5. Ležerno izdanje 

Ove dvije modne kombinacije ističu se klasičnim komadima koji super funkcioniraju za ležeran izlazak u grad, a opet se ne može reći da outfiti nisu promišljeni i dotjerani. Ona se odlučila na klasičan bež baloner, legendarne Marte i crvenu torbicu koja odlično podiže cijelu priču. Kod njega vidimo dolčevitu, jaknu klasičnog kroja, crne čizme i upečatljive hlače koje ovoj kombinaciji daju dozu zaigranosti. 

Evo koje smo slične komade našli:

Pročitajte više