Riječka pekara će na mjesec dana sniziti cijenu kruha na 80 centi

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RIJEČKA pekara poznata po akcijama kojima redovno oduševljava sugrađane pripremila je novu, i to ususret adventu. 

Kako prenosi Fiuman.hr, pekara Arena na Turniću već je dugi niz godina poznata po svojoj predbožićnoj akciji. Advent je razdoblje kad brojne tvrtke svojim klijentima i kupcima daruju sitne poklone kao znak pažnje, no u pekari Arena i ovog su se puta odlučili za građanima puno korisniji potez.

Niža cijena kruha na punih mjesec dana

Punih mjesec dana imat će nižu cijenu bijelog kruha, a obavijest o tome već su istaknuli na svom ulazu. "Poštovani kupci, kao i svake godine, tako i ove, umjesto da dijelimo promotivni materijal odlučili smo da od 20.11. do 20.12.2023. snizimo cijenu bijelog kruha na 0.80 eura", navodi se u najavi skorašnjeg početka akcije.

Poznata po sličnim akcijama

Lulezim Qenaj, vlasnik lanca pekara Arena, već je u nekoliko navrata snižavao cijene kruha, pa tako i u ožujku ove godine povodom 25 godina rada. Prije toga je i prošlog studenog snizio cijenu kruha. "Nije mi teško jer znam da ljudi nemaju. Drago mi je da im s ovakvim cijenama olakšam život i uljepšam blagdane", istaknuo je tada Qenaj, u Rijeci poznat kao "pekar velikog srca".

Pročitajte više