Roman koji je osvojio vrhove top-ljestvica najčitanijih knjiga stigao i kod nas

Foto: Shutterstock/Promo/stilus-knjiga.hr/Facebook

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STILUS knjiga je prije koji dan stavila u pretprodaju roman Kako ubiti vlastitu obitelj autorice Belle Mackie. Ta je knjiga postala viralna zahvaljujući jednoj engleskoj knjižari koja ju je postavila u izlog uz memoare princa Harryja, što je bio prilično dobar marketinški potez jer je Spare princa Harryja vrlo brzo nakon puštanja u prodaju postao najprodavanija publicistička knjiga u povijesti.

Knjizi Kako ubiti vlastitu obitelj ta je dodatna pozornost jako dobro došla, a one koji su ju htjeli pročitati na hrvatskome jeziku razveselit će vijest da to sada i mogu. 

Ovaj roman je romaneskni prvijenac britanske novinarke i spisateljice Belle Mackie, a radi se o mračnoj satiri o klasnom društvu, obitelji i slavi. Knjiga je osvojila vrhove top-ljestvica najčitanijih knjiga i prevodi se diljem svijeta.

O čemu se u knjizi radi

Pravni je sustav ove države smiješan, što najbolje dokazuje sljedeća tvrdnja: ubila sam nekoliko ljudi (neke od njih okrutno, neke smireno), a trenutačno trunem u zatvoru zbog ubojstva koje nisam počinila… Upoznajte Grace Bernard. Ona je kći, sestra, kolegica, prijateljica i… serijski ubojica.

Grace je izgubila sve i sad želi jedino osvetu. No nije računala da će u zatvoru završiti zbog zločina koji nije počinila. Nečuveno smiješno, kompulzivno i subverzivno, savršeno za obožavatelje Killing Eve i My Sister, the Serial Killer.

Knjiga se trenutno može kupiti u pretprodaji po sniženoj cijeni od 17.91 € (134.94 kn) ovdje, planirana isporuka je od 7.2.2023.

Pročitajte više