Sabrina Carpenter zablistala u Skims kampanji inspiriranoj 90-ima

Foto: skims.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SKIMS je predstavio novu kolekciju, a kao lice kampanje odabrali su pjevačicu i glumicu Sabrinu Carpenter. Na tematskom snimanju vratila se u 90-e, a pozirala je u komadima iz nadolazećih kolekcija Stretch Lace i Fits Everybody, pri čemu je pokazala čipkasto i jednostavno donje rublje u nježnim bojama. Kolekcija u prodaju kreće sutra, 3. travnja.

Delikatno i udobno, a iznad svega ženstveno

Carpenter je izjavila da je već dugo ljubiteljica brenda, a posebno cijeni delikatnost Stretch Lace i udobnost Fits Everybody komada. Za snimanje kolekcije bio je zadužen britanski fotograf Jack Bridgland. Suosnivačica i kreativna direktorica brenda Kim Kardashian izjavila je kako su ju za kolekciju inspirirali Carpenterina zaigranost i ženstvenost.

"Kim zna svoju publiku", "Pronašli ste pravu osobu", "Uzmite moj novac", "Izlazi na moj rođendan", "Tako slatko", Opsjednuta", "Kupujem jer je prekrasna u ovome", "Ovo je sve", "Savršeni klasici za svaku kombinaciju", "Definitivno želim i trebam", neki su od komentara na Instagramu brenda.

U nastavku smo izdvojili nekoliko komada iz nove Skims kolekcije koji su nam privukli pozornost.

Mini haljinica, 80 eura
Čipkasti top, 70 eura i gaćice, 22 eura
Bodi, 72 eura
Push up grudnjak, 66 eura i tanga gaćice, 22 eura

Pročitajte više