Novi Samsungovi uređaji stigli su i na naše tržište. Evo koji

Foto: Press/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVOG četvrtka Samsung Electronics predstavio je u Hrvatskoj svoje najnovije uređaje iz kategorije bijele tehnike, uključujući i novu liniju televizora te soundbarova. Imali smo priliku prisustvovati ovom događaju i iz prve ruke se upoznati s novitetima koji su sada dostupni na tržištu.

Novi hladnjaci

Na hrvatsko tržište stigli su novi Samsungovi hladnjaci: RB6000 Wide BMF i RF9000T French Door. Oba hladnjaka karakterizira prostranost, ali i napredne pametne značajke. Oba modela su hladnjaci sa zamrzivačem smještenim u donjem dijelu, a glavna razlika je u veličini.

Model RB6000 Wide BMF širok je 75 cm, dok model RF9000T ima dvostruka vrata i širinu od 91.2 cm. Oba hladnjaka mogu se povezati sa Samsungovom aplikacijom SmartThings, koja uključuje, između ostalog, AI Energy Mode koji štedi i do 15% energije.

Također, hladnjaci su učinkoviti i kod odmrzavanja namirnica jer reguliraju temperaturu na temelju prethodnih obrazaca upotrebe i okolinskih uvjeta. Još jedna zanimljiva značajka, demonstrirana na modelu RB6000, mogućnost je podešavanja razine osvjetljenja prilikom otvaranja vrata - idealno za one koji vole noću zaviriti u hladnjak, a ne žele biti zaslijepljeni svjetlom.

Model RF9000T s dvostrukim vratima može se pohvaliti i Beverage Centerom. Smješten unutar hladnjaka, ovaj centar uključuje dispenzer za vodu i vrč od 1.4 litre, omogućujući uživanje u hladnoj i aromatiziranoj vodi.

Što se tiče cijena, RB6000 Wide BMF kreće od 1079 eura naviše, a RF9000T od 2799 eura. 


Nove perilice rublja

U kategoriji bijele tehnike, Samsung je predstavio nove modele perilica rublja opremljene AI tehnologijom. Tvrtka ističe da ove inovativne perilice mogu oprati veću količinu rublja uz uštedu energije do 40%. Zahvaljujući AI tehnologiji, također su, prema marki, značajno poboljšane performanse pranja. Među novitetima su modeli WM8400 i WM7400, s kapacitetom pranja do 11 kilograma.

Tijekom događaja, posebno je istaknuta tehnologija Ecobubble, koja omogućava efikasno pranje odjeće i u hladnoj vodi. Ova tehnologija, uz pomoć AI, precizno određuje potrebnu količinu deterdženta na temelju razine zaprljanosti odjeće. Dodatno, perilice su opremljene tehnologijom SpaceMax koja optimizira unutrašnji prostor, omogućavajući pranje veće količine odjeće odjednom, kao i većih predmeta.

Cijena perilica kreće od 1099 eura do 1249 eura, ovisno o modelu. 


Novi televizori i soundbarovi

Kao što smo spomenuli na početku, predstavljena je nova linija Samsungovih televizora i soundbarova. QLED modele serije QN900D, osim impresivne slike, karakterizira i izvanredan zvuk. Predvodnik ove serije  je vodeći model - S95D - koji pruža iskustvo gledanja slično posjetu kinu. 

Također je predstavljen i televizor The Frame, koji svojim dizajnom osvaja ljubitelje interijera koji žele da njihova tehnologija bude u skladu s estetikom prostora. I na koncu, predstavljeni su novi soundbar i zvučnik - HW-Q930D i Music Frame HW-LS60D. Malo je reći da je zvuk impresivan.  

Cijena serije S95D televizora kreće od 2199 eura naviše, a The Frame televizora od 999 eura naviše. Soundbar HW-Q930D košta 999.99 eura, a Music Frame još nije dostupan za kupnju. 

Trenutno Samsung uz kupnju određenih modela TV uređaja daruje brojne poklone i popuste. Uz Neo QLED 8K, Neo QLED i OLED veći od 65'' ili The Frame veći od 55'' korisnicima poklanja Music Frame, popust do 400 eura, kao i Q-series Soundbar uz Neo QLED 8K i 4K ili OLED, a uz The Frame 55'' ili veći poklon okvir.

Oni koji odaberu Neo QLED ili OLED od 55'', na poklon će dobiti Music Frame i popust do 400 eura, dok uz Neo QLED ili The Frame od 43'' ili 50'' korisnici dobivaju Music Frame. Promocija traje do 14. svibnja ili isteka zaliha, a više informacija dostupno je ovdje

Pročitajte više