Sjajilo s okusom gin-tonica je hit. Pogledajte cijenu i gdje kupiti

FOTO: catrice.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BEAUTY industrija zaista ima pregršt raznih proizvoda te je teško izmisliti nešto novo što će izazvati hype. No brendu Catrice je upravo to pošlo za rukom jednim sjajilom.

Radi se o Catrice Volumizing Extreme Lip Boosteru u nijansi, odnosno okusu, 050 Gin O'Clock koje je preplavilo društvene mreže i svi su oduševljeni njime. Iako sjajila s okusom nisu novost na tržištu, očito je ovo s okusom gin-tonica pun pogodak jer se ne prestaje pričati o njemu. 

U recenzijama se navodi da se okus gin-tonica osjeti odmah pri nanošenju te ga to čini idealnim odabirom za sve ljubitelje ovog popularnog pića. Osim navedenog, ovo sjajilo daje efekt volumena usnama i visokog je sjaja. 

Trend mat usana je već neko vrijeme u zalasku, a sjajila preuzimaju glavno mjesto kada je u pitanju šminka za usne.

Ovaj Catrice Lip Booster može se kupiti ili putem službene stranice brenda ili u dm drogerijama. Cijena mu je 31.90 kn (4.23 €).

Pročitajte više