Sjajno joj stoje: Bella Hadid potvrdila povratak kapri hlača

Foto: Profimedia/hm.com/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što se povukla iz svijeta modelinga i preselila u Teksas, Bella Hadid se ovog tjedna vratila u New York kako bi promovirala svoj novi beauty brend, Ôrebellu. Njezin povratak nije prošao nezapaženo, posebice zahvaljujući jednom modnom izdanju koje je bilo prilično popularno tijekom 2000-ih.

Kapri hlače, bomber jakna i cipele na visoku petu

Tijekom jučerašnjeg dana, Bella je promijenila više odjevnih kombinacija, ali jedna se posebno istaknula. Riječ je o sportskoj, a opet elegantnoj kombinaciji koja se sastoji od bomber jakne, kapri hlača i cipela na visoku petu iz proljetne kolekcije Maximiliana Davisa za Ferragamo 2024., prenosi Fashionista.

*Klikom na artikl bit ćete preusmjereni u trgovinu

Dodatno je svoj izgled upotpunila naočalama s tankim metalnim okvirima. Bella Hadid je ovim modnim izdanjem službeno potvrdila povratak kapri hlača i ne sumnjamo da ćemo ih viđati sve češće u nadolazećim, toplijim mjesecima.

Kopirajte njezin izgled, ali za manje novca

Izdvojili smo slične, ali povoljnije opcije u online trgovinama. Sličnu jaknu našli smo u H&M-ovoj trgovini, a kapri hlače i cipele u Zari. 

*Klikom na artikl bit ćete preusmjereni u trgovinu

Pročitajte više