Skintegra ima popust od 15% na cijeli asortiman. Izdvojili smo svoje favorite

Foto: skintegra.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SKINTEGRA trenutno na svom web shopu ima 15% popusta na cijeli asortiman uz unos koda, a samo još do sutra daruju INFRARED 15 mL, umirujući i hidratizirajući serum za sve tipove kože, uz svaku kupnju iznad 500 kn.

Izdvojili smo svoje favorite ovog brenda koje koristimo i koje preporučujemo ako poželite iskoristiti ovaj popust.

Skintegra Hydra B

Redovna cijena: 109 kn (14.47 €)

Ovaj proizvod je, moramo priznati, naš favorit iz cjelokupnog asortimana, a radi se o serumskoj emulziji koja intenzivno vlaži kožu i jača njezinu hidrolipidnu barijeru. 

Osim toga, sadrži niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu, koja pridonosi učinku intenzivne hidratacije, a u sastavu ima i vitamine B3 (niacinamid) i B5 (pantenol) uz ekstrakt ginka, koji kožu održavaju jedrom i svježom.

Idealna je za sve tipove kože, a kao prevencija dehidracije obavlja odličan posao. Na ovaj serum prešli smo nakon što je naš voljeni Caudalie S.O.S promijenio formulu te više nije zadovoljavao naše potrebe. Hydra B u sastavu nema parabene, mirise, alkohol, kao ni sintetska bojila ili druge iritanse. Ako trebate dobar hidratizirajući serum, naša preporuka je Hydra B.  


Skintegra Atomic

Redovna cijena: 149 kn (19.78 €)

Blagi uljni predčistač Atomic, namijenjen svim tipovima kože, naš je drugi odabir. Da, volimo skidati šminku i nečistoću s kože navečer u nekoliko koraka, tj. s par različitih proizvoda. Naime, ne znamo jeste li primijetili, ali ponekad je pojedine proizvode jako teško skinuti s kože samo jednim čistačem, primjerice vodootpornu maskaru. 

Upravo zato najčešće kombiniramo jedan, dva, a ponekad i tri proizvoda da bismo apsolutno sve skinuli s lica. Jutarnji režim nam je doduše puno jednostavniji i za to koristimo samo jedan čistač, ali navečer je jako bitno da na koži ne ostanu šminka ili nečistoće. 

Atomic je nježan te se može koristiti svaki dan za dubinsko čišćenje lica od nečistoća, krema sa zaštitnim faktorom i šminke. On neće isušiti kožu ili je iziritirati, a u doticaju s vodom njegova uljna tekstura pretvara se u mlijeko, koje se potom potpuno ispire i ne ostaje na koži. 


Skintegra Naro

Redovna cijena: 89 kn (11.81 €)

Skintegra Naro je uljni booster, skvalan, koji je deriviran iz prirodnog biljnog izvora. Skvalan je poželjno nadomjestiti koži jer je on vlaži i hrani te omekšava. 

Skvalan u Skintegri Naro boosteru deriviran je iz maslinovog ulja te nije težak na koži, nema miris po njemu niti čepi pore. Nanosi se na vlažno lice ili na lice na kojem se već nalazi serum ili krema, a pomaže spriječiti istjecanje vlage iz kože. 

Mogu ga koristiti svi tipovi kože. 

Cjelokupnu ponudu i kod za popust možete vidjeti ovdje

Pročitajte više