"Skupa je, ali vrijedi": Našli smo popularnu masku za lice na čak 60% popusta

Foto: Shutterstock/sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POTRAZI za proizvodima za njegu kože naišli smo na pravo otkriće: masku za lice koja trenutno ima nevjerojatan popust od 60%. Mnogi kupci hvale ovaj proizvod, tvrdeći da kožu čini izuzetno sjajnom.

Ova iznimna ponuda privlači pažnju ne samo zbog pristupačne cijene već i zbog rezultata koje pruža, prema iskustvima zadovoljnih korisnika. 

Elemis Herbal Lavender Repair maska za obnavljanje sadrži esencijalna ulja ružmarina, timijana i lavande u kombinaciji s kaolin glinom. Pomaže oštećenoj koži i liječi akne.

Elemis Herbal Lavender Repair Mask, snižena cijena je 17.92 € (135.02 kn)

Pročišćavajuća i umirujuća eterična ulja ružmarina, majčine dušice i lavande kombinirana su s kaolinom kako bi očistila kožu, ostavljajući je svježom i bez nepravilnosti. Pri upotrebi ćete osjetiti blagi, ali učinkoviti osjećaj peckanja, dok maska nježno, ali dubinski čisti, uravnotežuje i hrani kožu.

Korisnici su proizvod ocijenili najvišom ocjenom

Amazon je prepun pozitivnih recenzija, a brojni korisnici su proizvod ocijenili najvišom ocjenom - pet zvjezdica.

"Sjajna maska. Baš mi se sviđa ova maska ​​jer mojoj koži daje lijep umirujući učinak, imam hormonalne akne i pomaže mi da ih smirim. Koristim je jednom tjedno", napisao je kupac koji ima problema s aknama.

"Kupio sam ovo jer nikada prije nisam koristio ovaj proizvod i mogu reći da je divan i da je miris ugodan, a koža izgleda glatko", napisao je drugi recenzent.

"Sviđa mi se jako! Najbolja maska ​​za lice koju sam ikad imala! Preporučila bih je", "Čini kožu tako glatkom! Volim ovaj proizvod, kupit ću ga ponovno", "Koža je stvarno glatka i hidratizirana nakon korištenja. Koristim ga jednom tjedno za sesiju opuštanja. Skupa je, ali vrijedi", još su neke od pozitivnih recenzija.

Pročitajte više