Sofia Richie predstavila novu kolekciju Stuarta Weitzmana. Ljudi pišu: Zapanjujuće

Foto: stuartweitzman.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SOFIA RICHIE GRAINGE je po mnogima nova it djevojka, a rast njezine popularnosti započeo je raskošnim vjenčanjem. Podsjećamo, prošle godine u rujnu na jugu Francuske udala se za Elliotta Graingea, sina glazbenog mogula i direktora Universal Musica Luciana Graingea. Dijeljenjem uvida u pripreme i modne kombinacije za tu svečanost na društvenim mrežama, Sofia je privukla veliku pozornost.

Tijekom svadbenog vikenda Sofia je nosila tri ručno rađene Chanel haljine - vjenčanicu, kratku haljinu za zabavu nakon vjenčanja i nešto ekstravagantniju haljinu za prijem dan prije svadbe. Čitav događaj popratio je Vogue.

Ubrzo nakon svadbe postala je jedna od najpopularnijih djevojaka

Vrlo brzo nakon toga, Sofia je postala jedna od najpopularnijih djevojaka na društvenim mrežama. Mnogi su pratili njezine svakodnevne modne kombinacije i beauty lookove te crpili inspiraciju iz njih. Sofia po mnogima savršeno utjelovljuje estetiku tihog luksuza, koja je postala izrazito popularna prošle godine, šireći se iz mode u uređenje domova i druge kategorije.

S rastom interesa za sve što Sofia radi, otvorile su joj se brojne poslovne prilike. Nedavno je surađivala s Davidom Yurmanom na kolekciji nakita, s brendom Solid & Striped na liniji osnovnih odjevnih predmeta i kupaćih kostima, a najnovija ovogodišnja suradnja je s brendom obuće Stuart Weitzman.

Prije par dana brend obuće Stuart Weitzman otkrio je da je Sofia nova ambasadorica brenda

Prije nekoliko dana Stuart Weitzman je na društvenim mrežama objavio da je Sofia nova ambasadorica brenda, a ona je izrazila uzbuđenje zbog suradnje te naglasila da je ljubiteljica brenda, koji je prema njezinim riječima poznat po svojoj minimalističkoj sofisticiranosti.

Nova kolekcija, predstavljena u suradnji sa Sofijom, uključuje 12 sandala idealnih za ljeto, a neke od njih krase detalji poput slatkih mašni. Kolekcija, koja nosi naziv po Sofiji, predstavljena je putem videa na Instagramu.

U promotivnom videu trudna Sofia prikazana je kako nosi Sofia Slide sandale u nježno ružičastoj boji, zatim u paru Sofia 50 sandala na petu te na kraju u kombinaciji koja uključuje Sofia 45 sandale na petu.

Promotivne fotke i video privukli su pažnju mnogih. "Apsolutno prelijepo", "Tako savršeno", "Ovo je tako lijepa suradnja, sviđa mi se", "Predivno", "Opsjednuta sam", "Ovo je zapanjujuće", "Ovo je više no savršeno", "Zapanjujuća kolekcija", samo su neki od komentara na Instagramu. 

Cijene od 295 do 495 eura

Osim prikazanih ravnih i sandala na petu u promotivnom videu, u kolekciji se nalaze i sandale s platformom. Cijena modela kreće se od 295 do 495 eura, a sandale dolaze u nijansama poput bijele, krem, denim plave, srebrne, nježno ružičaste, crne i sl.

Dostupnost pojedinih modela sandala i boja ovisi o tržištu, a mogu se kupiti na Stuart Weitzman službenoj stranici, kao i u drugim trgovinama koje drže ovaj brend. Kolekciju možete vidjeti ovdje

*Klikom na proizvod bit ćete preusmjereni u trgovinu

 

 

 

Pročitajte više