Sonyjevi novi ULT Bluetooth zvučnici vraćaju tipku za pojačavanje basa iz 90-ih

Foto: electronics.sony.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SONY je nedavno predstavio tri nova zvučnika u svojoj najnovijoj liniji audioproizvoda pod nazivom ULT Power Series. Ova nova linija je rezultat želje tvrtke da pojednostavi svoju ponudu i eliminira eventualnu zbunjenost među potrošačima. Kao dio ove promjene, proizvodi koji su ranije bili označeni kao Extra Bass iz serije XE sada su integrirani pod zajedničkom markom ULT Power Series, piše Engadget.

Svaki od ovih novih zvučnika ima posebnu značajku nazvanu ULT tipka. Ova tipka omogućuje korisnicima da prilagode basove prema vlastitim preferencijama, pružajući im veću kontrolu nad zvučnim iskustvom.

ULT Field 1 je standardni prijenosni Bluetooth zvučnik iz ULT Power Series linije. Sa svojim kompaktnim dizajnom i raznovrsnim bojama, uključujući crnu, bijelu, sivu i narančastu, prilagođava se različitim stilovima i okruženjima. S kapacitetom baterije od oko 12 sati po punjenju, možete uživati u neprekidnom slušanju glazbe tijekom cijelog dana.

Kućište ovog zvučnika je IP67 certificirano, što znači da je otporno na vodu, prašinu i udarce, što ga čini idealnim za korištenje u različitim okruženjima, uključujući plažu, bazen ili vanjske aktivnosti.

ULT Field 7 se može koristiti i za karaoke

ULT Field 7 predstavlja snažniju verziju ULT Fielda 1. S većim dimenzijama, iako još uvijek prenosiv, ova verzija donosi dodatne mogućnosti za ljubitelje glazbe. Ključna novost su dva namjenska gumba ULT, koji omogućuju korisnicima da prilagode basove prema svojim preferencijama. Jedan gumb pruža dublji bas u nižem frekvencijskom rasponu, dok drugi donosi snažan, prodoran bas. Osim toga, zvučnik je opremljen ambijentalnim LED osvjetljenjem koje se sinkronizira s glazbom, stvarajući impresivan vizualni doživljaj.

S kapacitetom baterije od impresivnih 30 sati, ULT Field 7 pruža dugotrajno uživanje u glazbi, a podržava i opciju brzog punjenja za još veću praktičnost. Osim što je izvrstan zvučnik, ULT Field 7 se također može koristiti i za karaoke zahvaljujući ugrađenom priključku za mikrofon.

ULT Tower 10 je visokokvalitetni Bluetooth zvučnik koji je idealan za kućne prostore. Može se bežično povezati sa stereo sustavima i televizorima, pružajući poboljšanu audioizvedbu. Ovaj zvučnik ima ista dva ULT gumba za pojačavanje basa kao i model Field 7, što omogućuje korisnicima prilagođavanje basova prema vlastitim preferencijama.

Jedna od posebnih značajki ULT Towera 10 je tehnologija optimizacije zvuka koja automatski detektira lokalnu buku i prilagođava postavke kako bi se osiguralo optimalno iskustvo slušanja. Također se ističe po višesmjernom sinkroniziranom osvjetljenju koje stvara atmosferu poput glazbenog festivala, dodajući dodatnu dimenziju zabave.

Svi zvučnici će biti dostupni za prodaju kasnije ovog proljeća.

Pročitajte više