Sport Vision ima outlet rasprodaju u Zagrebu. Posjetili smo je

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SPORT VISION je prije par dana najavio da će imati veliku outlet rasprodaju na zagrebačkom Velesajmu, a mi smo je odlučili posjetiti da vidimo što se može sve pronaći i kakve su cijene. Ova rasprodaja trajat će od 15. 12. do 23. 12., od ponedjeljka do nedjelje, a radno vrijeme je od 9 do 20 sati. 

U prijepodnevnim satima gužve nije bilo i sve se moglo lijepo u miru razgledati. Što se tiče ponude, na ovoj rasprodaji može se pronaći odjeća, modni dodaci, obuća, ali i neki drugi komadi poput skijaških kaciga za djecu i sl. Od brendova tu su Nike, adidas, Reebok, Champion, New Balance, Puma, Converse, Under Armour i drugi. 

Mi smo pronašli fora visoke tenisice Converse za 39 eura, dječje Nike tenisice za 20 eura, adidasov donji dio trenirke za 40 eura i gornji dio po istoj cijeni, adidasovu hudicu za 30 eura, Nike tanje majice dugih rukava za 15 eura, Napapijri duksu za 100 eura, Moon Boot čizmice za 80 eura... Sve navedene cijene su one snižene. 

Što smo još sve našli i kakve su cijene pojedinih komada, možete vidjeti na fotografijama ispod. 

Pročitajte više