Balerinke se vraćaju na velika vrata. Evo kakvi modeli su hit

Foto: mango.com/zara.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POLAKO se u modu vraćaju balerinke. No, vraćaju se u nešto sportskijem izdanju. Ovaj je trend vratio brend Miu Miu, čiji su modeli nosili satenske baletne cipele i debele čarape. Balerinke su se proširile po pistama diljem svijeta na Tjednima mode, a došle su i do ulične mode.

Različiti stilovi balerinke

U modi su različiti modeli balerinki, od onih inspiriranih klasičnim baletom do onih sportskih koje su, čini se, najpopularnije. Nešto poput hibrida tenisica i balerinki. Nude udobnost jedne i druge obuće, a najlakše ćete ih prepoznati po nešto debljem potplatu od standardnih balerinki.

U Mango su u sklopu kolekcije Heritage stigle lakirane balerinke za odličan spoj udobnosti i elegancije. Zatvaraju se remenčićima s čičkom. Potplat je od gume.

Lakirane balerinke, Mango, 59.99 eura

I Zara se priključila trendu te ćete u njihovoj ponudi pronaći jednostavne, klasične i sportske modele, kao i modele inspirirane klasičnim baletom. Posebno su zanimljive balerinke od satena, koje su vrlo tražene.

Satenske balerinke, Zara, 22.95 eura

Ako ste za nešto klasičnije, jednostavnije modele kakve smo navikli vidjeti na ulicama proteklih godina, klasične crne i bež balerinke uvijek su dobar izbor. Možda ih čak još uvijek imate u svojem ormariću.

Jednostavne kožne balerinke, Zara, 35.95 eura 
Jednostavne balerinke od umjetne kože, Zara, 22.95 eura
Crne balerinke s mašnicom, H&M, 19.99 eura

Pročitajte više