Stan u Zagrebu od 27 kvadrata prodaje se za 120.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukao jednosoban stan u zagrebačkom naselju Malešnica. Stan ima 27 kvadrata, a prodaje se za 120.000 eura. 

Nalazi se na drugom katu zgrade s liftom

Stan se nalazi na drugom katu manje zgrade s liftom, izgrađene 2012. godine. U zgradi se nalazi ukupno 12 stanova. U sklopu zgrade nalazi se osiguran i ograđen parking s rampom, a u oglasu je naglašeno da je moguće parkirati dva automobila.

Stan se sastoji od hodnika, kupaone, dnevnog boravka i kuhinje. Prodaje se namješten, a u oglasu je istaknuto da je u odličnom stanju i spreman za useljenje. Grijanje je na toplanu, a kuhanje na plinsku bocu. 

U oglasu su navedeni i troškovi režija koji za dvije osobe iznose oko 60 do 70 eura mjesečno tijekom zimskih mjeseci. Također je istaknuto da su dokumenti stana uredni i da je kupnja moguća preko kredita.

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više