Stigao je novi King sočnog punjenja i dvostrukog preljeva

Screenshot: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČAK i oni koji ne vole ljeto vesele se sladoledu. Ako je taj sladoled King, još bolje. Ledo je upravo najavio svoj novi okus popularnog sladoleda - King Seduction. Ovaj sladoled na štapiću nudi kombinaciju okusa panna cotte, jagode i čokolade za istovremeno mekan i hrskav doživljaj.

Dvostruki preljev za dvostruki užitak

"Neka te zavede savršeni voćni okus novog King Seductiona", piše Ledo na svojim društvenim mrežama. Seduction ima jezgru punjenu jagodom okruženu sladoledom okusa panna cotte. Preljev je dvostruki, odnosno preljev od jagode obavijen je dodatnim slojem mliječne čokolade s komadićima badema.

"Auuuuuuu", "Samo jagoda", "E tooo, top", neki su od komentara na društvenim medijima. Kombinacija crvenih jagoda i smeđe čokolade stvara vizualno ugodan kontrast boja zahvaljujući čemu je ovaj sladoled pravi vizualni doživljaj.

King Seduction je dostupan u trgovinama po cijeni od 2.50 eura.

Pročitajte više