Stigao novi, futuristički model starki. Koštaju 829 kuna

Foto: converse.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CONVERSE je izbacio Run Star Legacy CX, novi odvažni model starki s platformom.

Gornji, platneni dio tenisice, ostao je nepromijenjen, ali potplat ovog modela futuristički odskače od uobičajenog dizajna.

Run Star Legacy CX, crne, 829 kn (110.03 €)

Izgled starki se nije previše mijenjao sve dok Converse nije kratkotrajno udružio snage s dizajnerom JW Andersonom, s kojim je kreirao Run Star Hike, model koji je od tada postao vrlo tražen dodatak u sezonskom katalogu brenda. Uspjeh tih tenisica proizveo je nekoliko nastavaka, kao što je to sada i Run Star Legacy CX model. 

Dostupne u više boja

Zbog pjenastog međupotplata i uloška, tenisice su lagane i udobne, a model Run Star Legacy CX dostupan je u crnoj, bijeloj, crvenoj, rozoj, žutoj i boji cigle. Na hrvatskom webshopu su za sada dostupne samo četiri boje od navedenih. 

Cijena para u Converseovoj online trgovini iznosi 829 kn (110.03 €), a fotke modela pogledajte niže. 

Run Star Legacy CX, bijele, 829 kn (110.03 €)
Run Star Legacy CX, smeđe, 829 kn (110.03 €)
Run Star Legacy CX, roze, 829 kn (110.03 €)

Pročitajte više