Stigla je nova aplikacija za sve one koji žele uštedjeti prilikom kupovine

Foto: Unsplash/play.google.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZADARSKA tvrtka Smart Solutions izradila je novu aplikaciju Košarica, a prema ideji Luke Čirjaka. Aplikacija nudi pregled trenutnih akcijskih ponuda u svim većim trgovinama na području Hrvatske. 

Unutar nje korisnici mogu pretraživati različite artikle, slagati liste za kupovinu, dijeliti ponude s prijateljima i koristiti konverter valute. Trenutno je dostupna za Android mobilne uređaje, međutim u budućnosti će biti dostupna i za iOS uređaje, tako da će svi oni koji koriste iPhone i iPad moći uživati u njenim prednostima.

Trenutno u aplikaciji možete vidjeti ponude iz sljedećih trgovina: Kaufland, Konzum, Studenac, NTL, Interspar, Spar, Boso, Lidl, Eurospin, Plodine, dm i Roto svijet pića. Uskoro je u planu nadopuna te liste. Cijene možete vidjeti izražene u eurima kao i u kunama.

Smart Solutions poznata je po svojim inovativnim i korisnički prijateljskim rješenjima, a aplikacija Košarica je još jedan dokaz njihovog kvalitetnog rada. Njihov cilj je olakšati kupovinu i uštedjeti vrijeme i novac korisnicima, a ova aplikacija je savršen alat za to.

Ako ste i vi željni uštede prilikom kupovine i željeli biste imati sve akcijske ponude na jednom mjestu, preuzmite aplikaciju Košarica i uživajte u svim njenim prednostima.

Pročitajte više