Stigli su novi parfemi za jesen: Izdvojili smo povoljne i skuplje mirise

Foto: lookfantastic.com/dm.hr/notino.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji nam se i samima sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U PARFUMERIJE i drogerije stigli su novi parfemi, parfemske i toaletne vode. Parfemske kuće imaju tendenciju da u godini izdaju nove mirise na početku proljeća i ljeta te na početku jeseni i zime. Mirisi nas vežu uz neka lijepa sjećanja i životne periode pa su parfemi idealan način za obilježavanje određenog dijela godine.

Izdvojili smo parfeme i toaletne vode za nju i njega te za svačiji džep:

Mugler Alien Goddess Intense 

Ovaj novitet u svijetu parfema nadovezuje se na svog prethodnika iste parfemske kuće naziva Alien Goddess. Nova Intense verzija spada u obitelj cvjetnih mirisa s drvenastim i jantarnim notama. 

Prepoznatljiva Alien bočica ukrašena je zlatnim ombre efektom koji odražava blistavost mirisa koji se nalazi u njoj. Dolazi u bočicama od 30 ml (537 kn), 60 ml (746 kn) i 90 ml (995 kn). 

Možete ga pogledati ovdje


Prada Paradoxe

Novi Pradin Paradoxe Eau de Parfum poziva da slavite sve dimenzije svog identiteta, da niste nikada isti, ali uvijek svoji. Ovaj ženski miris cvjetnog jantara s gornjim notama nerolija te baznom notom mošusa svidjet će se onima koji vole slatke, ali jake i otkačene mirise.

Paradoxe bočica dolazi s nagnutim dizajnom, prepoznatljivim Prada logom te koraljno ružičastim mirisom u kontrastu s crnim grbom i čepom. Dolazi u bočicama od 30 ml (503 kn), 50 ml (706 kn) i 90 ml (1003 kn).

Pogledajte ga ovdje


Yves Saint Laurent Exclusive Libre Le Parfum

YSL-ov prepoznatljiv miris sada u intenzivnijoj Libre varijanti nadahnjuje i osnažuje onoga tko ga nosi da živi autentičan život bez ustručavanja. Ovaj cvjetni miris lavande sa začinskim akordom šafrana odaje počast samopouzdanoj, odvažnoj i neukrotivoj YSL ženi. 

Smješten je u prepoznatljivu Libre bočicu, a parfem dolazi u vatrenoj nijansi koja odražava ključne note šafrana. Dolazi u bočicama od 30 ml (530 kn), 50 ml (747 kn) i 90 ml (954 kn).

Možete ga pogledati ovdje


Jennifer Lopez One i Promise 

Novitet su i Jennifer Lopez parfemske vode imena One i Promise. One edp je senzualan i zavodljiv cvjetno-drvenasti miris u kojem se nalaze note ružičastog papra, nježnih cvjetova frezije i breskve, zatim jasmina, pačulija, hrastove mahovine i jantara. Ovaj miris završava nježnom mekoćom sandalovine, mahovine i antilopa koji pružaju skladnu senzualnost nalik koži.

Dolazi u bočici od 30 ml (249.90 kn). Možete ga pogledati ovdje

Promise je isto parfemska voda za žene cvjetno-drvenastog mirisa. Ovaj miris otvara se svježim i zadivljujućim gornjim notama talijanske mandarine, raskošnih ružičastih bobica i Nashi kruške. Miris završava snažnom bazom drvenih nota koje su se prekrasno stopile s kristaliziranim jantarom.

Dolazi u bočici od 30 ml (249.90 kn). Možete ga pogledati ovdje


Reebok toaletne vode

U drogerije su stigle Reebok toaletne vode, i to u tri varijacije Inspire Your Mind (orijentalan miris), Move Your Spirit (cvjetni i voćni miris) i Cool Your Body (cvjetni i voćni miris). Dolaze u bočici od 50 ml (89.90 kuna).

Možete ih pogledati ovdje


Jimmy Choo Man Aqua

Muška toaletna voda Jimmy Choo Man Aqua živopisna je kombinacija mirisnih sastojaka izvrsna za svaki dan. Radi se o citrusnom mirisu koji je bezvremenski elegantan za ljubitelje klasike.

Dolazi u bočici od 30 ml (232.50 kn), 50 ml (309.90 kn) i 100 ml (428.60 kn). 

Možete ga pogledati ovdje


Armani Code Parfum

Armani Code Parfum je najnoviji dodatak kultnoj liniji Armani Code. Radi se o drvenom aromatičnom mirisu za muškarce. Gornje note su bergamot i list bergamota, srednje note su iris, muškatna kadulja i aldehidi, a bazne note su tonka graha i cedra.

Dolazi u bočici od 50 ml (638 kn) i 125 ml (962 kn).

Savjet za najbolju kupnju: uz kod možete ostvariti 20% popusta na redovnu cijenu, pogledajte ga ovdje


Armani Acqua Di Gio Eau de Parfum

Acqua Di Gio Eau de Parfum je intenzivan, dugotrajan muški miris unutar kojeg se inovativne morske note stapaju s prirodnom zelenom mandarinom, kaduljom i pačulijem. Ovaj miris je za ljubitelje klasičnog Acqua Di Gio mirisa koji traže nešto intenzivnije i dugotrajnije.

Bočica se može ponovno puniti, a dolazi u 75 ml (699 kn) i 125 ml (853 kn).

Savjet za najbolju kupnju: uz kod možete ostvariti 20% popusta na redovnu cijenu, pogledajte ga ovdje


Davidoff Cool Water Grapefruit & Sage

Toaletna voda za muškarce Davidoff Cool Water Grapefruit & Sage laganog je i svježeg mirisa. Ovaj nježan i profinjen miris osvojit će vas kombinacijom kadulje i grejpa. Dolazi u bočici od 125 ml (299.90 kn). 

Možete ga pogledati ovdje


Reebok toaletne vode

U drogerije su stigle Reebok toaletne vode za muškarce, i to u tri varijacije Inspire Your Mind (aromatični, orijentalni), Cool Your Body (cvjetni, drveni) i Move Your Spirit (vodeni). Dolaze u bočici od 50 ml (89.90 kuna).

Možete ih pogledati ovdje

Pročitajte više