Stiglo je novo izdanje najpopularnijeg YSL parfema. Prve recenzije su mahom pozitivne

Foto: yslbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA VRHU liste najpopularnijih i ujedno i najprodavanijih parfema luksuzne marke Yves Saint Laurent svakako je i Black Opium. Miris je izvorno lansiran 2014. godine, a radi se o cvjetno jantarnom mirisu s notama kruške, ružičastog papra, cvijeta naranče, kave, jasmina, gorkog badema, vanilije, pačulija, cedra...

Miris je prvotno lansiran kao Eau de Parfum, a kasnije su lansirane i verzije Eau de Toilette, Floral Shock i Intense. Kasnije su stigle i neke druge iteracije ovog popularnog mirisa, a sada stiže i najnovija - Black Opium Eau de Parfum Over Red.

"Cvjetni potpis kave upleten sočnim akordom trešnje"

Ovo novo izdanje obećava "cvjetni potpis kave Black Opiuma upleten sočnim akordom trešnje". Miris je upakiran u crvenu bočicu koja simbolizira voćni sastojak koji zauzima središnje mjesto. "Ta je boca dizajnirana da zaslijepi sva vaša osjetila", kaže marka. 

Akord trešnje, prema marki, prekrasno se miješa s odvažnim i intenzivnim ekstraktom kave te svježim, ženstvenim cvijetom naranče, jasminom i crnim čajem. Idealan je za one koje privlače slatki, voćni mirisi koji izazivaju osjećaje nostalgije i mladenačke energije.

YSL Black Black Opium Over Red Eau de Parfum, 50 ml, 117 eura

Miris se već pojavio u pojedinim parfumerijama poput Sephore, ovdje ga možete vidjeti u onoj francuskoj. Dolazi u bočicama od 30, 50 i 90 ml, a cijena mu kreće od 78 eura. Na stranici se već može naći stotinjak recenzija, a dobio je ocjenu 4.8.

"Očaravajući miris", "Prekrasan parfem, miris je nevjerojatno sladak i jak u isto vrijeme. Postojan je cijeli dan, a posebno je idealan za večer. Zaljubila sam se u bočicu", "Upravo sam ga probala u drogeriji, stvarno je drugačiji od ostatka Black Opium linije. Iznenađujući je i izaziva veliku ovisnost, plus traje cijeli dan!", "Bez sumnje mi je postao najdraži parfem, miris trešnje je nevjerojatan, obožavam ga."

@yslbeauty Experience a new electrifying red energy for the night, with BLACK OPIUM EAU DE PARFUM OVER RED. #YSLBeauty #BlackOpium ♬ original sound - YSL Beauty

Više o novom mirisu pogledajte ovdje

Pročitajte više