Stiže tinyPod - kućište koje pretvara Apple Watch u "telefon" nalik iPodu

Foto: thetinypod.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POJAVIO se teaser video za novi uređaj koji će Apple Watch pretvoriti u nešto što nalikuje telefonu s izgledom iPoda. Uređaj se zove tinyPod. 

TinyPod neće biti u potpunosti otkriven do lipnja, kada bi trebao biti službeno predstavljen, ali već nekoliko mjeseci se o njemu raspravlja na X-u (bivšem Twitteru). Iako novi teaser nije otkrio puno, dao je neke dodatne detalje. 

TinyPod je zapravo kućište za Apple Watch iako se reklamira kao više od toga sloganom: "Vaš telefon daleko od telefona."

"Je li ovo u osnovi kućište za Apple Watch?"

Da bi se mogao koristiti tinyPod, prvo je potrebno ukloniti remen sa sata. Kad se sat stavi u tinyPod, on poprima izgled malog "telefona". Za navigaciju operativnim sustavom WatchOS ne koristi se digitalna kruna, već kotačić sličan onom na iPodu. U videu su prikazani korištenje aplikacije Music, telefoniranje, čitanje poruka i sl. 

Video je izazvao brojne komentare. "Koliko bih uređaja trebao nositi sa sobom?", "Je li ovo u osnovi kućište za Apple Watch?", "Koliko bih samo platio za ovo ako produži trajanje baterije i ne zahtijeva da iPhone bude u blizini!", "Prijatelju, mogao bi završiti na sudu. Ali izgleda fantastično. Molim te, napravi ovo", "Zašto bih točno trebao koristiti ovo umjesto da jednostavno nosim svoj Apple Watch na zapešću?", "Upravo sam prednaručio", "iPod? u 2024.?", "Želim ovo", neki su od njih. 

Pročitajte više