Swatch ponovo zadirkuje s Omega x Snoopy suradnjom. Ljudi pišu: Red će biti dug

Screenshot: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SWATCH nastavlja zadirkivati svoje obožavatelje s izdanjem sata Swatch x Omega x Snoopy. Prije gotovo dva mjeseca Swatch je putem Instagram profila objavio tajanstveni video koji je oduševio ljubitelje satova, koji su ujedno i fanovi Peanutsa. Sada, prema najnovijoj objavi, čini se da se suradnja Swatcha i Omege nadahnuta Snoopyjem opasno bliži. 

Prvi teaser, objavljen u siječnju, prikazivao je Snoopyja kako zavija na Mjesec dok stoji na kovčegu prepunom satova MoonSwatch. Zatim je, prije nekoliko tjedana, objavljen video sa Snoopyjem koji nosi rođendansku tortu.

Nasumični brojevi ili?

U najnovijem videu, objavljenom sinoć, vidi se Mjesec koji se transformira u nešto što nalikuje brojčaniku sata s motivom Snoopyja koji odmara na polumjesecu. "Ne mogu spavati bez noćnog svjetla" ispisano je u videu. Na vanjskoj strani onoga što izgleda kao sat, urezani su naizgled nasumični brojevi koji se kreću od 5 do 29.5.

No, jesu li zaista nasumični? Kako je navedeno na NASA-inoj stranici, postoji osam lunarnih faza - mladi Mjesec, rastući polumjesec, prva četvrt, rastući polumjesec, pun Mjesec, opadajući polumjesec, treća četvrt i opadajući polumjesec. Ciklus se ponavlja jednom mjesečno (svakih 29.5 dana).

"Ok, sad sam uzbuđen"

"Napokon nešto za nas kolekcionare", "Red će biti jako dug za ovo", "Izbacite ga napokon", "Swatch prestani nas zadirkivati", "Treba mi", "Ok, sad sam uzbuđen", "Prodano", "Lunarni ciklus, Osam mjesečevih faza", "Da!", "Ne mogu dočekati", "Moram ga imati", "Što god da ovo je, moram to imati" samo su neki od komentara ispod Swatcheve objave na Instagramu. 

Valja naglasiti da ni Swatch ni Omega nisu službeno potvrdili datum izlaska iako svi znakovi upućuju na 26. ožujka 2024., datum sljedećeg punog Mjeseca. Ostaje za vidjeti hoće li ovaj dugo iščekivani sat tada ugledati svjetlo dana, odnosno Mjeseca.

Pročitajte više