Swatch predstavio novu kolekciju. Ljudi pišu: Ovi satovi su tako lijepi

Foto: swatch.com/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SWATCH i galerija Tate zajednički su stvorili kolekciju koja obilježava prolazak vremena, ali i slavi umjetničku inovativnost. Swatch x Tate Gallery kolekcija predstavlja putovanje kroz živopisne krajolike povijesti umjetnosti, pružajući korisnicima priliku da svoja zapešća ukrase remek-djelima koja nadilaze izazove vremena.

Satovi jedinstveni poput umjetnika koji su ih inspirirali

Ove godine, Swatch i Tate udružili su snage kako bi ovaj osjećaj donijeli široj publici kroz Swatch Art Journey 2024. Brišu granice između života i umjetnosti i potiču nas da odamo počast nekima od najznačajnijih umjetnika u povijesti, piše Highsnobiety.

Umjetnici čija se djela slave ovom kolekcijom su Henri Matisse, Louise Bourgeois, Wilhelmina Barns-Graham, J. M. W. Turner, Fernand Léger, Marc Chagall i Joan Miró. Svaki sat odražava jedinstveni stil i viziju umjetnika.

Primjerice, Turnerov Crveni zalazak sunca prikazuje majstorsko korištenje svjetla i boje, a Bourgeoisina spiralna forma prikazuje njezino viđenje različitih aspekata ljudskog postojanja i cikličke prirode života.

"Ovi satovi su tako lijepi"

S integriranom tehnologijom SwatchPAY! nositelji ovih satova mogu i obavljati sigurna plaćanja, čime su spojili tradicionalan izgled i suvremene mogućnosti. Remen je silikonski, kućište plastično, a satovi su vodootporni do 3 bara. Sat pokreće kvarcni mehanizam.

Kolekcija je privukla pozornost mnogih na Instagram profilu Swatcha. "Ovi satovi su tako lijepi", "Dobio sam jedan povodom rođendana. Predivan", "Suradnja s muzejem je briljantna", "Jako volim ove muzejske suradnje", "Trebaju mi", neki su od komentara ispod objava s ovim satovima. 

Kolekcija služi kao podsjetnik na moć suradnje i kreativnosti da premaši granice i unese radost u živote ljudi. Cijena sata je 110 eura, a više o kolekciji možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više