Sydney Sweeney pokazala figuru u šarenom bikiniju. Pronašli smo slične

Foto: Instagram/net-a-porter.com/hm.com/zalando.hr/sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Sidney Sweeney nedavno je podijelila fotografije i videozapise s odmora na Havajima, gdje je bila s prijateljicama. Pokazala je snimke druženja na plaži, skakanja niz vodopad i avanture na zip-lineu, a najveću je pozornost privukla svojim šarenim bikinijem. Dok su jedni bili oduševljeni, drugi su smatrali da je ipak pokazala previše.

"Moram natrag na posao"

Bikini je šaren i dominantno plave boje, a kombinirala ga je s pripadajućom košuljom i hlačicama brenda Zimmerman, kao i s upečatljivim nakitom. "Ok, moram natrag na posao, bilo je zabavno", napisala je u Instagram objavi.

"Drago mi je da si se odmorila, zaslužila si, ali jedva čekam vidjeti što još spremaš", "Spektakularno", "Odličan outfit", "Komentari su ludi", "Kad ti film ne valja, radiš ovakve stvari", "Prodala si svoje tijelo, puštaš zlo i demone u djecu koja te gledaju", neki su od komentara u kojima su se izmjenjivali pohvale i neodobravanje njezinog odabira bikinija za plažu.

Ako ste među onima kojima se sviđa ovakav bikini, pronašli smo ne samo komplet koji je Sweeney nosila već i nekoliko sličnih modela koje možete kupiti i u našim trgovinama.

Zimmerman kupaći kostim, Net a Porter, 435.45 eura

U našim trgovinama možete pronaći slične povoljnije komade.

Gornji dio bikinija i donji dio bikinija, H&M, 19.99 eura i 12.99 eura
Shiwi bikini, Zalando, 69.99 eura
Dvodijelni kupaći kostim, Sinsay, 9.99 eura
Šareni kupaći kostim, Sinsay, 14.99 eura

Pročitajte više