Top su nam ove nove Havaianas japanke. Pogledajte kolekciju

Foto: havaianas.com/farmrio.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DVA BRAZILSKA brenda, Havaianas i Farm Rio, ponovno su se udružila i predstavila šarenu novu kolekciju japanki za ljetnu sezonu. "Ova kolekcija kombinira naše udobne japanke i njihove ikonične jarke i odvažne printove", opisuju ovu kolekciju na službenoj Havaianas stranici. 

Ove japanke podignut će svaku ljetnu modnu kombinaciju, a uz njih je najbolje kombinirati jednostavne komade i neutralne boje ako želite da su japanke u prvom planu. No također odlično će ići i uz traperice, ali i kupaće kostime. Pregledali smo ovu novu vibrantnu kolekciju i izdvojili naše favorite niže.

Cvjetne Havaianas x Farm Rio japanke, 37 €‌ (278.77 kn)
Havaianas x Farm Rio japanke s motivom banane, 37 €‌ (278.77 kn)
Banana Havaianas x Farm Rio japanke, 37 €‌ (278.77 kn)
Havaianas x Farm Rio japanke s motivom limete, 37 €‌ (278.77 kn)
Havaianas x Farm Rio japanke s motivom cikle, 37 €‌ (278.77 kn)
Havaianas x Farm Rio japanke s motivom rozih ptica, 37 €‌ (278.77 kn)
Havaianas x Farm Rio japanke s motivom cvijeća, 37 €‌ (278.77 kn)
Havaianas x Farm Rio japanke s heklanim motivom, 37 €‌ (278.77 kn)

Ispod Instagram objave o ovoj kolekciji na službenom Farm Rio profilu zaredali su se brojni komentari, a po svemu sudeći većini se sviđa. "Trebam ih", "Želim ih sve", "Ne možete imati previše japanki", "Jako su lijepe", "Predivne su", samo su neki od njih.

Kompletnu novu kolekciju možete vidjeti na službenoj Havaianas stranici, japanke koštaju 37 eura (278.77 kuna), a kod nas ih možete naručiti preko Farm Rio stranice. Sviđa li vam se ova vibrantna kolekcija?

Pročitajte više